Starity

A L'ecsót idézte Blake Lively cuki főzős videója

2024. május 23. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő a saját italmárkáját promótálta a nemrég debütáló felvételen.

hirdetés

Blake Lively ezúttal séfkabátot ragadott a saját brandje kedvéért. A színésznőnek két italmárkája is van, az alkoholmentes Betty Buzz és az alkoholos Betty Booze, utóbbi pedig egy új, ananászos-tequilás ízzel rukkolt elő - ezt promótálta a legújabb videójában. 

A felvételen New York egyik Michelin-csillagos séfje, Michael Boulud látható - neki főz nagy gonddal a szintén séfet alakító Lively. A híresség a gondosan összeválogatott alapanyagokból készült kreálmányt Boulud elé viszi, akit egyetlen korty teljesen elvarázsol. Annyira megörül az italnak, hogy jól meg is ölelgeti Lively-t, aki természetesen mosolyogva fogadja az elismerést. 

Boulud nem csak "statisztaként" szerepelt egyébként a felvételen: mint kiderült, a séf és a színésznő együttműködésének eredményeként Boulud több éttermében is kaphatók lesznek Lively italai. 

A színésznő korábban bevallotta, hogy imád konyhatündérkedni és kifejezetten szeret süteményeket sütni: legutóbb például a mestercukrász Cérdic Grolet-vel sütött különleges tortát. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek