Starity

Ushert váratlan baleset érte

2010. december 20. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ushernek hétfői koncertjén nem éppen kellemes meglepetésben volt része, hiszen egyik hölgyrajongója véletlenül arcon rúgta a meglepett R&B-sztárt.

hirdetés
Ushert váratlan baleset érte

Az amerikai énekes egy romantikus számot adott elő rajongóinak, ám produkciója közben kellemetlen baleset érte hétfői koncertje keretében: a színpadra szólított női Usher-imádó annyira közel akart kedvencéhez kerülni, hogy csizmája sarkával véletlenül fejbe rúgta az R&B-szupersztárt. Az énekes alaposan meglepődött, bizonyára nem gondolta, hogy egy magassarkú csizmával fog közeli kapcsolatba kerülni. Szerencsére nem történt komolyabb baj, a híresség nem sérült meg.

Usher természetesen nem haragudott meg a szerencsétlenség miatt, inkább az egészet egy viccel próbálta lezárni, majd barátságosan megölelte túlságosan is lelkes rajongóját. Ezután – ugyan már nem olyan jókedvűen, de – folytatta a Trading Places című szám előadását.

A szerencsétlen rúgás 9.30-nál található, arra az esetre, ha nem szeretnéd végignézni az egész videót:

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek