Starity

2010 legdivatosabb hírességei

2010. december 20. 16:04   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Négy hölgy és egy férfi szerepel a listán, akik felhívták magukra a figyelmet öltözködésükkel.

hirdetés
2010 legdivatosabb hírességei

Ez az öt személy nem véletlenül lett kiválasztva az MTV által. Bármilyen ruhában jelentek meg a vörös szőnyegen, az emberek próbálták elsajátítani maguknak azt a stílust, amit kedvenceik képviselnek.

Katy Perry: Ezen a különleges kaliforniai lányon sok latex- és flitterruhát láthattunk már. Katy megmutatta, hogy ő nemcsak hihetetlen énekesnő, hanem hihetetlen divatdiktátor is.

Kiemelkedő pillanatok: Perry tündöklő volt a Met Costume Gálán, szintén gyönyörű volt az MTV Movie Awards vörös szőnyegén, ahol egy csillogó, testszínű ruhát viselt, majd a Grammyn, ahol egy Zac Posen aranyvirágszirom-címeres ruhát.

Lady Gaga: Ha valaki, akkor ő nem fél megmutatni magát, akármilyen őrült ruháról is van szó. Kockáztat, és megtöri a szabályokat. Van olyan, amiben még nem lehetett látni?

Kiemelkedő pillanatok: Húsruha, Lady Gaga gyönyörűen nézett ki a Grammy-díj-átadón – a ruháját Armani tervezte –, a VMA fehér szőnyegén viselt McQueen-ruha mindenkit lenyűgözött, és a fekete kezeslábas, amit a We Are Plastic Ono Band koncerten viselt.

Rihanna: Az énekesnő mindenkit megdöbbentett, amikor vörös hajjal jelent meg a színpadon. Rihanna új stílusa kombinált stílus, amit ő maga talált ki.

Kiemelkedő pillanatok: A gyönyörű, fehér ruha, amit az EMA szőnyegén viselt; a Madonna-stílusú szoknya, amit az idei VMA-fellépése közben viselt, és a csipkés, piros ruha, amit az AMA-díj-átadón viselt.

Kim Kardashian: Nem olyan könnyű koktélruhát – vagy éppen görög stílusú ruhát – viselni, mint amilyennek látszik, de a tv-sztár, Kim Kardashian ezt könnyen megoldja.

Kiemelkedő pillanatok: A ruha, amit a CFDA-díj-átadó viselt; az ékkövekkel díszített, váll nélüli rövid ruha, amit a FiFi-díj-átadón látattunk; és a fehér, arany színnel díszített görög ruha, amiben az Emmyn tündökölt.

Kanye West: Kevés az olyan férfi, aki képes lett volna ezek mellett a nők mellett helytállni a divat terén. Ő az, aki egyszerre tud vörös zakót és aranyláncot is viselni, de úgy, hogy eleganciát keltsen. A Twitter-oldalán mindig megköszöni a divattervezőknek, akik ilyen csodás kollekciókat találnak ki.

Kiemelkedő pillanatok: A tűzpiros ruha, amit a VMA-fellépése közben viselt; az öltönyei, melyeket a Runaway kilpjében láthatunk, és a kockás blézer, amit a We Are The World felvétele közben viselt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek