Starity

Még a Bridgerton készítője is elpirult, amikor meglátta a 3. évad hintós jelenetét

2024. május 24. 18:06   |   Szerző: Four

A Bridgerton készítője is belepirult a Nicola Coughlan és Luke Newton között zajló jelenetbe.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy már a Bridgerton harmadik évadának első felében is látható egy elég intim jelenet Nicola Coughlan és Luke Newton között - amely alatt meglepő módon Pitbull egyik partislágerének feldolgozása szól, és a színésznő egyébként bevallotta, hogy ezt volt a legnagyobb kihívás leforgatni. 

De most kiderült, hogy nem csak a nézők, de a sorozat készítője, Jess Brownell is elpirult, amikor meglátta a kész jelenetet - annak ellenére, hogy tudta, mire számítson. 

Tisztában voltam vele, hogy megosztó lesz a nézők számára. Amikor először láttam - még úgy is, hogy segédkeztem a megírásában és megnéztem a nyerseket - de amikor megláttam a kész verziót, céklavörös lettem, mert úgy éreztem, hogy betolakodtam egy nagyon intim pillanatba. És úgy látom, sokan ugyanígy éreztek. 

- mondta Brownell, majd így folytatta:

Láttuk őket, ahogy felnőnek. Penelope szerintem 17-18 éves lehetett az első évadban, de mindketten fiatalabbnak tűnnek, legalábbis a koruknál biztosan. Emellett nem elhanyagolható a tény, hogy mennyire jó barátok. És elég meglepő, izgalmas dolog azt látni, hogy baráti kapcsolatból egyszerre szenvedélyes viszony lesz. Ugyanakkor az ember azt gondolja: Várjunk, mi van? Ő a barátod! Mi történik?! Tehát van egy kicsit pironkodó jellege jó értelmeben. 

Brownell szerint nagyon fontos része a jelenetnek, hogy Coughlan illetve Newton között ennyire működött a kémia:

Az, hogy ilyen önazonos kapocs van köztük, hogy a kémia szinte tapintható - azt eredményezi, hogy a néző úgy érzi, nem szabadna látnia, ami ott történik. És szerintem ez csodálatos. Nagyon büszke vagyok erre, illetve Nicolára és Luke-ra is. 

- mondta. 

via Decider

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek