Starity

Demi Moore majdnem felhagyott a színészettel

2024. május 24. 19:07   |   Szerző: SzilviD

Demi Moore elmagyarázta, miért hagyott fel majdnem a színészettel, mielőtt az új The Substance című filmjében szerepelt.

hirdetés

Egy új interjúban Demi Moore kifejtette, hogy nemrég fontolgatta, hogy abbahagyja a színészkedést, mielőtt szerepet kapott az új The Substance című horror-thrillerben, amelyért a 2024-es cannes-i filmfesztiválon tartott premier után elismerő kritikákat kapott.

Volt egy időszak, amikor még azt is megkérdőjeleztem, hogy ezt kellene-e még mindig csinálnom. Az elmúlt körülbelül négy évben úgy éreztem, hogy ez egy fontos kérdés, amit fel akarok tárni és meg akarok válaszolni. Vajon ebbe kellene-e fektetnem az energiámat?

- magyarázta.

A G.I. Jane és az Agyament Harry című filmjei 1997-es megjelenése után Moore már tartott egy hosszú szünetet a színészkedésben, hogy lányai nevelésére koncentrálhasson. Néhány év múlva aztán újra elkezdett munkát vállalni.

Moore ezután elmondta, hogy hálás, hogy kapott még egy esélyt, hogy újra színészkedjen, és egy másik oldalát mutatta meg a The Substance-ban.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek