Starity

A 13 okom volt sztárja felhagyott a színészettel

2024. május 25. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Dylan Minnette elmagyarázta döntését, hogy miért hagyott fel a színészettel, és kiderül, hogy visszatér-e valaha.

hirdetés

Dylan Minnette 2017-ben a Netflix 13 okom volt című sorozatával futott be, de már 2005 óta dolgozik színészként. Utolsó nagy szerepe a 2022-es Sikoly című filmben volt, azóta viszont a Wallows nevű zenekarára koncentrál. Egy nemrég adott interjú során Minnette megmagyarázta döntését, és elárulta, tervezi-e, hogy a jövőben visszatér-e a színészethez.

A The Zach Sang Show-ban azt mondta, hogy "igazán szerencsés", hogy sikereket ért el színészi karrierjében, és méltatta a 13 okom volt sorozatot.

Nagyon népszerű volt, és határozottan elérte a csúcsot. De kezdett egy kicsit munkának is tűnni

- mondta az akkori karrierjéről, hozzátette, hogy előtte a színészet "mindig szórakoztató" és "igazán inspiráló" volt.

De aztán kezdtem úgy érezni, hogy csak egy munka. Úgy éreztem, hogy a Wallows és a zene az a szenvedély, ami mindig is megvolt bennünk, mint csapatban, hogy tényleg olyan messzire jussunk, amennyire csak tudunk. És úgy éreztem, hogy most olyan helyzetben vagyok, hogy egy darabig csak ezt csinálhatom.

Minnette hozzátette, hogy szerinte a zenekar nem lenne sikeres, ha nem tenné bele 100%-osan magát, hogy megmutassa a világnak, hogy mindannyian nagyon komolyan vesszik. Ezzel együtt megerősítette, hogy újra gondolkodik a színészkedésen. Azonban folyamatosan tologatja az pillanatot, amikor visszatér Hollywoodba.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek