Starity

Érdekel, mire számíthatsz a Dexter előzménysorozatában? Kattints és tudj meg mindent!

2024. május 25. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Kiket szerződtettek a főbb szerepekre? Visszatér az anyasorozat sztárja? Hány epizódos lesz az első évad? – Ezekre a kérdésekre máris választ kaphatsz!

hirdetés

Fotó: Showtime

Hatalmas népszerűségnek örvendett a 2006 és 2013 között nyolc évadot megélt Dexter című bűnügyi sorozat, melynek címszereplőjét Michael C. Hall alakította. A széria több Emmy- és Golden Globe-jelölést és -díjat is bezsebelt, ezért nem volt nagyon meglepő, amikor New Blood alcímmel megérkezett a folytatás, de csupán egyetlen évad erejéig.

A Showtime és a Paramount+ összefogása nyomán hamarosan megszületik az előzménysorozat, melyet Dexter: Original Sin (azaz Erdendő Bűn) címmel élvezhetnek majd a rajongók, melynek showrunnere és executive producere az a Clyde Phillips lesz, aki az anyasorozat első négy évada után lépett ki. Az új sorozatról annyit lehet tudni, hogy a bemutatkozó évada tíz epizódot ölel majd fel, a főbb szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk majd, mint Patrick Gibson (Dexter), Christian Slater (Harry) és Molly Brown (Debra). Joggal merül fel a kérdés, hogy vajon Michael C. Hall is visszatér-e, aki egy 2023-as interjúban válaszolta meg ezt a kérdést.

Ezen a ponton nem tartom jó ötletnek, hogy én keltsem életre a fiatal Dextert. Úgy vélem, ez a hajó már jóval az eredeti sorozat forgatásának megkezdése előtt elúszott, de nyitott vagyok a lehetőségekre

 – nyilatkozta a színész, aki már most izgatottan várja, mit hoznak ki a készítők az előzménysorozatból és kíváncsi, mivel állnak elő az általa (is) megformált karakter számára.

via Us Weekly

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek