Starity

Előzetes figyelmeztetés nélkül rúgták ki Hilarie Burtont és Chad Michael Murray-t

2024. május 25. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

A Tuti gimi nem is volt mindenkinek annyira „tuti” – sokkoló részletek derültek ki egy friss interjúból.

hirdetés
Előzetes figyelmeztetés nélkül rúgták ki Hilarie Burtont és Chad Michael Murray-t
Fotó: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock; AFF-USA/Shutterstock

Kétségbevonhatatlan tény, hogy a 2000-es évek egyik legnépszerűbb drámasorozata a 2003-ban indult és kilenc évadot megélt Tuti gimi volt, melyben két féltestvér Lucas (Chad Michael Murray) és Nathan (James Lafferty) mindennapjait követhettük nyomon a középiskolától kezdve felnőtté válásukig – mindezt úgy, hogy megismerhettük a barátaikat, szerelmeiket és szemtanúi lehettünk sikereiknek és eltévelyedéseiknek is.

A műsor női főszereplői, Hilarie Burton Morgan (Peyton), Sophia Bush (Brooke) és Bethany Joy Lenz (Haley) Drama Queen címmel indítottak podcastot 2021-ben, melynek legfrissebb adásában egy igen sokkoló részlet került nyilvánosságra. Hilarie elevenítette fel azt az emléket, amikor a sorozat szereplőivel a hatodik évad 21. epizódjához forgattak egy visszaemlékezős jelenetet, amikor megjelent Greg Prange producer és bejelentette: a csatorna berendelte a következő évadot.

Fotó: WireImage I Theo Wargo

Chad rámnézett és megkérdezte, Neked tettek ajánlatot?, én nemmel feleltem, mire ő Én sem kaptam ajánlatot.. Eközben körülöttünk mindenki összeölelkezett meg lepacsiztak egymással. Olyan érzés volt, mintha léggömbök hullnának alá a plafonról. Mindenki olyan kib*szott eksztatikus hangulatban volt. Chad és én, mi pedig csak ültünk és tudtuk, mi következik. Mi voltunk a műsor legjobban fizetett színészei

– elevenítette fel a színésznő, aki ma már áldásként tekint az elbocsátására.

Úgy érzem, ez az a lezárás, amire szükségem volt, mert mindig is tudtam, jól teszem, ha kilépek ebből a helyzetből, mert szörnyű volt és az életem fantasztikussá vált ennek az árulásnak a nyomán. Ezt követően ismerkedtem meg a férjemmel [Jeffrey Dean Morgan], megszülettek a gyermekeim, szerepet kaptam A nagy svindliben Willie Garson oldalán. Az életem jó fordulatot vett ennek az árulásnak köszönhetően. És ez az, amit át szeretnék adni a hallgatóknak. Mintha az árulás ajtót nyitott volna mindannak a fantasztikus dolognak, amit ma a magaménak tudhatok.

A sorozat rajongóit alaposan meglepte Hilarie és Chad elbocsátásának híre – sokan abban a hitben éltek, hogy a két híresség öncélúan hagyta el a nagy sikerű szériát, melynek egyébként igen sokan köszönhetnek. Volt, aki leplezetlenül kimondta, amit a többség valójában gondol, nevezetesen, hogy a két karakter leköszönését követően a műsor már nem volt ugyanolyan, mint azelőtt.

Hilarie és Chad, mint Peyton és Lucas I Fotó: The CW

via Us Weekly

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek