Starity

Angelina Jolie lánya dobta a Pitt nevet – Nem kér többet apjából Vivienne?

2024. május 27. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Az igen csúnya válás úgy tűnik, nyomot hagyott a Jolie-Pitt gyerekekben.

hirdetés

Fotó: Cover-Images / IMAGO

Hatalmas médiaszenzáció övezte Angelina Jolie és Brad Pitt szerelmét, amikor összejöttek a Mr. & Mrs. Smith forgatásán, később pedig nem kisebb felhajtás vette körül őket, amikor több, mint egy évtizeddel kapcsolatuk kezdete után, mindössze két évnyi házasság után búcsút intettek egymásnak. Amilyen nagy volt a szerelem egykoron, olyan csúnya lett a válás, ami legjobban a sztárpár hat gyermekét viselte meg.

A napokban nagy port kavart, amikor kiderült, hogy a színészpáros 15 éves lánya, Vivienne eldobta a Pitt nevet és csak Vivienne Jolie-ként hivatkoztak rá a The Outsiders Broadway musical plakátján, melynek elkészítésében kivette a részét édesanyja mellett. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a tinédzser hivatalosan is nevet változtatott-e, az azonban biztos, hogy nem ő az egyetlen a Jolie-Pitt gyerekek közül, aki apja nevét eldobva Jolie-ként mutatja be magát – ugyanígy járt el korábban nővére, Zahara is.

A névváltoztatás talán nem is olyan váratlanul jött fordulat, mivel évek óta az a hír járja, hogy Brad elidegenedett a gyermekeitől, melynek hátterében valószínűleg az Angie-vel való válása áll. A színésznő 2016-ban adta be a válókeresetet a férje ellen és már akkor kérvényezte a gyerekek feletti kizárólagos felügyeleti jogot.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek