Starity

Megérkezett a Chanel új reklámja Timothée Chalamet főszereplésével

2024. május 27. 20:08   |   Szerző: SzilviD

A Chanel végre kiadta a régóta várt Timothée Chalamet reklámot, amelyet Martin Scorsese rendezett.

hirdetés

Elkészült Timothée Chalamet Chanel-reklámja, több mint egy évvel azután, hogy egy neten terjedő videón a színészt mellkason vágta egy kamera.

A francia luxusmárka május 17-én tette közzé a régóta várt reklámot a Bleu de Chanel férfi illatához. A 90 másodperces szpotban - amelyet Martin Scorsese rendezett - Chalamet-ét New York álomszerű változatában láthatjuk.

A Herbie Hancock Rockit című dalára készült reklámfilm azzal kezdődik, hogy Chalamet felébred a fiktív Sohoi lakásában, és azonnal belevág a zsúfolt programjába: a paparazzók lekapják, majd vendégszerepel egy késő esti talkshow-ban. A film a filmben azt mutatja, hogy Chalamet-ét kísérti új projektje, amely egy titokzatos kék világot ábrázol, amint az a lakásával szemben lévő óriásplakáton és a tévéképernyőn látható.

A színészt ezután látjuk, amint elszalad a forgatásról, és a New York állambeli Queensben, egy magaslati metrómegállóban találja magát. Ahogy felszáll a vonatra, Chalamet belép a titokzatos kék világba, ahol végre kifejezheti művészi hitelességét.

Az új Bleu de Chanel film meghívás egy olyan ember sokrétűségének felfedezésére, aki a saját útját kovácsolja. Egy színész konfliktusa a híresség és az önmagához való hűség között. Párbeszéd Timothée Chalamet művészi érzékenysége és Martin Scorsese virtuozitása között

- olvasható a hirdetés leírásában. 

via Independent

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek