Starity

Chris Pratt bevallotta, eltapsolta az összes pénzét, amikor megkapta az első gázsiját

2024. május 28. 10:10   |   Szerző: Four

A színész egyáltalán nem takarékoskodott, minden pénzét elverte az első nagyobb filmje után.

hirdetés

Chris Pratt most már dollármilliárdokat keres, ám saját bevallása szerint gyerekként "sose volt pénzük", így aztán amikor megkapta az első nagyobb fizetését, szinte rögtön eltapsolta a pénzt. 

Pratt a SiriusXM "Sway In The Morning" című műsorában mesélt arról, hogy beletelt egy kis időbe, mire rájött, hogyan is kell gazdálkodni egy-egy nagyobb pénzösszeggel. 

Úgy gondoltam, hogy sosem fog elfogyni a pénzem. Az első nagyobb fizetésemnél úgy voltam, hogy "ez most komoly?" Nagyon kevés pénzből éltem hosszú ideig, és az első nagyobb munkámnál, egy tévéfilmnél kaptam 75 ezer dollárt [kb 25,9 millió Ft]. 

A színész hozzátette, akkor azt hitte, már sosem kell spórolnia - de hipp-hopp elköltötte az összeget: több vakációra is elment például Hawaii-ra és Ausztráliába, aztán azzal a gondolattal játszadozott, hogy befekteti valamibe a pénzét, utána meg jachtot akart venni. 

Elég sok időbe telt, mire rájöttem, hogy okosan kell kezelni, és gondolkodnom kell azon, hogy mit is kezdjek a pénzemmel. Hogy jutok el odáig, hogy ha egy nap nem dolgozom már, akkor is minden oké legyen? Hogy én is és a családom is rendben legyen. 

- mondta. 

Embed from Getty Images

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek