Starity

Munkatársát védve halt meg a General Hospital sztárja

2024. május 28. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Johnny Wactor hősként halt meg, a munkatársát védve vesztette az életét egy lövöldözés közben.

hirdetés

Johnny Wactort, aki leginkább Brando Corbin szerepéről volt ismert az ABC General Hospital című sorozatában 2020 és 2022 között, szombaton (május 25-én) a kora reggeli órákban Los Angeles belvárosában lelőtték. Három férfi megpróbált ellopni egy katalizátort az autójából. A színész családja most megszólalt, hogy új részleteket osszon meg a tragikus haláláról, kiderült, hogy hősként viselkedett az utolsó pillanatokban.

Wactor péntek este mellékállásban pultosként dolgozott, és egy női munkatársát kísérte az autójához a késő esti munka végén. A színész autója mellett férfiak álltak, és először azt hitte, hogy elvontatják, de aztán fegyvert fogtak rá. Wactor a munkatársa elé lépett, és a testével védte őt, amikor lelőtték. A gyanúsítottak még mindig szabadlábon vannak.

Mi déliek vagyunk, délen születtünk és nőttünk fel, és soha nem hagynánk, hogy egy nő egyedül menjen az autójához

- mondta Wactor testvére, Grant a DailyMail.com-nak.

Meglátta őket, és azt hitte, hogy az autóját vontatják. Szóval mondott valamit a srácoknak, például: »Hé, ti vontatjátok?«. Aztán amint megfordultak, látta, mi történik, és maga mögé rántotta a munkatársát. És ekkor lőtték le. A bátyám valószínűleg a legkeményebben dolgozó ember volt, akivel életemben találkoztam. Nagyszerű testvér és fiú volt. Mindenkire nagy hatással volt, akivel találkozott. A való életben is ugyanolyan karizmatikus volt, mint a kamera előtt. És mindig őszinte volt, ízig-vérig.

Johnny Wactor 37 éves volt, olyan projektekban tűnt fel, mint a 19-es körzet, az NCIS, az Angyal? és a Gyilkos elmék.  

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek