Starity

Justin Timberlake nem akar filmsztár lenni

2010. december 20. 18:06   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Timberlake mindig is színész akart lenni, még az előtt is, hogy az 'NSYNC több millió albumot adott el; azt viszont elárulta, hogy filmes karrierjére nem is igazán karrierként tekint.

hirdetés
Justin Timberlake nem akar filmsztár lenni

Justin Timberlake zenei munkálatairól már rég lehetett hallani valami újat, inkább színészi karrierjére összpontosít az elsősorban énekes 29 éves sztár. Justint olyan filmekben láthattuk, mint a Közösségi háló vagy a Love Guru, a Shrek harmadik részében pedig ő szinkronizálta Artie szerepét.

Elmondása szerint az emberek úgy néznek rá mint bűnösre, mert nem marad csupán az éneklésnél. „A rajongóim úgy érzik, mintha hálátlan lennék a zenei karrieremmel szemben, mert szerepelni akarok egy filmben. Dühösek voltak, amikor úgy döntöttem, hogy elhagyom a bandát, és szólókarrierbe kezdek. Ugyanezekkel az érzésekkel kellett szembesülnöm nekem is, ugyanúgy voltak akadályok az életemben továbbra is. Még mindig. A szórakoztatás a véremben van. Mindig is akartam filmekben szerepelni. Én komolyan gondolom ezt. Januárban leszek 30, és azt mondogatom magamnak, ha színész akarok lenni, akkor most kell cselekednem” – nyilatkozta Timberlake.

Az énekes azt mondta, hogy nem tudja, milyen a popkarrier, ő csak benne akart lenni a zenei világban. „Nem akarok filmsztár lenni, csak színész. Nem úgy tekintek erre, mint karrierre, csak szerencsés vagyok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek