Starity

A sneakerek 2024 nyarán is tarolnak

2024. május 28. 19:07   |   

Ahogy a nyár közeledik, egyre több figyelmet kap a könnyed, mégis stílusos öltözködés, és annak az elemei. A sneakerek a legnépszerűbb lábbelik közé tartoznak, hiszen kényelmesek és sokoldalúak. 2024 nyarán is számos új trend felbukkanása várható. Nézzük, melyek ezek!

hirdetés
A sneakerek 2024 nyarán is tarolnak

1. Vintage sneaker – a megunhatatlan

A vintage modellek nem veszítenek rajongottságukból 2024 nyarán sem. Évek óta letaszíthatatlanok a divat trónjáról. Ezek a cipők a régi idők eleganciáját idézik, miközben modern elemek varázsolják egésszé a különleges dizájnt. A retró színek, minták, mint a pasztell árnyalatok és a kontrasztos csíkozás, őrületesen trendiek, úgyhogy megéri már most felkészülni minderre. A CCC széles választékából pillanatok alatt beszerezhető az idei nyár lábakra szabott slágere.

A Converse Chuck Taylor All Star továbbra is az egyik legikonikusabb vintage variáció. A magas szárú változat különösen jól mutat rövidnadrágokkal és könnyű nyári ruhákkal. Az adidas Gazelle szintén nagy visszatérő, sőt valójában el sem tűnt a színről.

2. A minimalista kellem is hódít

A minimalista dizájnú sneakerek is nagy népszerűségnek örvendenek 2024 nyári periódusában. Ezek a cipők egyszerűek, mégis elegánsak, ezért aztán kiválóan alkalmasak mindennapi viselethez és elegánsabb alkalmakhoz egyaránt. A minimalista alternatívák határozottan jól néznek ki monokróm szettekkel és letisztult vonalvezetésű ruhákkal.

A Common Projects Achilles Low az egyik legismertebb minimalista modell. A tiszta vonalak és a prémium anyagok elegáns megjelenést eredményeznek, miközben a cipő rendkívül kényelmes is. Ez a modell kifejezetten harmonizál fekete-fehér vagy pasztell árnyalatú ruhákkal.

A Veja Esplar szintén remek választás. Ezek a variánsok fenntartható anyagokból készülnek, így környezetbarát választást jelentenek. A Veja cipők letisztult dizájnja és komfortos kialakítása megkönnyíti a mindennapos téblábolást. De természetesen a CCC online felületén még megannyi ellenállhatatlan példa fedezhető fel.

3. Futurisztikus cipők, avagy a jövő divatba jött

A futurisztikus dizájnú sneakers dimenzió egyre kedveltebb. Ezek a cipők innovatív anyagokkal és formabontó dizájnnal büszkélkednek, amelyek garantáltan felkeltik a figyelmet. A futurisztikus variánsok a streetwear vagy sportos szettek rajongóinak biztos, hogy befutók.

A Nike Air Max a futurisztikus stílus egyik ikonikus darabja. A Y-3 Kaiwa egy másik remek példa. A bőség zavara tényleg okozhat némi gondot, úgyhogy a CCC üzleteiben a személyes próba nagyban megkönnyítheti a választást: https://ccc.eu/hu/noi/cipok/sneakers.

4. A platform ismét trendi

A platform sneakerek újfent aratnak. A platform talp stabilitást nyújt, miközben maga a lábbeli nem veszít kényelméből. A platform modellekhez nagyon is passzolnak a rövidnadrágok és a szoknyák. A Puma Cali egy keresett platform variáns, amely retro stílusával és kényelmes kialakításával hódít.

A Superga 2790 abszolút figyelmet érdemel, hiszen az olasz márka klasszikus dizájnja és a modellekben teret kapó vastag talp együttesen egyedi stílust teremt. Jöhetnek mellé a nyári ruhák, a laza, lezser viseletek – valójában bármivel, mindennel pazarul mutat.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat cipő puma sneaker
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek