Starity

Mila Kunis nagyon akar egy komolyabb filmszerepet

2024. május 29. 18:06   |   Szerző: Four

A színésznő felhagyna a romcomokkal, jobban szeretne valami komolyabb drámai szerepet.

hirdetés
Mila Kunis nagyon akar egy komolyabb filmszerepet
Fotó: hu.depositphotos.com

Mila Kunisnak elege van a romcomokból és a vígjátékokból, és vágyik valami komolyabb szerepre. Az In Touch Weekly forrása szerint Kunis "arra koncentrál, hogy egy erős színészi munkát igénylő produkciót találjon", még akkor is, ha ez azzal jár, hogy egy időre el kell utaznia a férje, Ashton Kutcher illetve két gyerekük mellől. 

Mila nem akar több sitcomos munkát, továbbra is ott van számára a Family Guy szinkronja, és ez pont elég arra, hogy benne maradjon a vígjátékok világában. De az élőszereplős projektjei esetében egy teljesen más irányba szeretne menni. Szeretne valami érdekeset, valami jelentőségteljeset, ha van rá lehetősége, és szeretne visszatérni egy komolyabb produkcióval. 15 év telt el a Fekete Hattyú óta, és valami ilyesmit szeretne elvállalni. Igen, Ashton most már teljes állásban befektetőként dolgozik, Mila pedig követte őt ezen a téren a saját sikereivel. De ez most nem a pénzről szól.

- mesélte a bennfentes. 

Az illető szerint a 40 éves sztár valami olyasmit akar, ami "megszólítja a lelkét", és "ez nem egy olyan út, amelyet ketten együtt, Ashtonnal tehetnek meg."

Ezt neki magának kell megtennie, szüksége van egy nagy kihívásra. Türelemmel kell várnia, de ez az ő döntése, Ashtonnak pedig el kell fogadnia, még akkor is, ha Milának Európába vagy más messzi forgatási helyszínre kell utaznia. 

- tette hozzá. 

A színésznő korábban olyan filmekben szerepelt, mint a Barátság extrákkal, a Rossz anyák, vagy A kém, aki dobott engem. De elvállalt néhány komolyabb produkciót is: a Négy jó nap című 2020-as drámában például egy drogfüggőséggel küzdő anyát alakít.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek