Starity

Reese Witherspoon szeretné mentorálni Selena Gomezt, segítene a színészkarrierjében

2024. május 29. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő szívesen támogatná Selenát, segítene egyengetni a színészkarrierjét.

hirdetés

Reese Witherspoon szívesen egyengetné Selena Gomez színészi karrierjét, miután Taylor Swifttel nem úgy sültek el a dolgok, ahogyan azt tervezte. A két híresség az Ahol a folyami rákok énekelnek című produkcióban kollaborált: Reese volt a film producere, Taylor pedig, akinek nagyon megtetszett a film alapjául szolgáló regény, írt egy dalt hozzá "Carolina" címmel

Reese azonban időközben rájött, hogy Swift sok kérdésben jobban szeret önállóan dönteni:

Igen, Tayor és Reese szuperül tudott együttműködni, de Reese rájött, hogy ha folyamatos üzleti kapcsolatban áll Taylorral, az talán túl sok lenne. Taylor úgy érzi, neki kell döntenie mindenben, Selena viszont bebizonyította, hogy jó csapatjátékos, és hajlandó szokatlan dolgokat is bevállalni a projekt érdekében. Ő sokkal praktikusabb ebből a szempontból. 

- nyilatkozta a Life & Style forrása, majd így folytatta: 

Reese most az új generációra fókuszál és arra, hogy kitalálja, hogyan tudna velük együtt dolgozni az új projektjeiben. Ennek a kulcsa viszont a rugalmasság, amelyet Selena többször is bizonyított, és ami Taylor számára viszont nem prioritás. A lényeg, hogy Reese rájött, Taylor nem a partnere, hanem a versenytársa lesz ezen a téren. 

Embed from Getty Images

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek