Starity

Julia Louis-Dreyfus elárulta, hogy melyik híresség ihlette az esküvői ruháját

2024. május 29. 22:10   |   Szerző: SzilviD

Julia Louis-Dreyfus elmesélte, hogy Diana hercegné ihlette menyasszonyi ruháját a saját esküvőjén.

hirdetés

Julia Louis-Dreyfus mesélt a menyasszonyi ruhája elkészítéséről, amelyet Diana hercegné 1981-es esküvői ruhája ihletett, amelyet (azóta már) III. Károly királlyal kötött esküvőjén viselt.

A színésznő 1987-es, férjével, Brad Hallal kötött esküvőjéről a Wiser Than Me című podcastjének május 23-án sugárzott epizódjában beszélt. A megjegyzései egy évvel azután hangzottak el, hogy először fedte fel, hogy Diana esküvői öltözéke inspirálta a ruháját. A podcast-epizód során bevallotta, hogy bár nem volt nagy Diana-rajongó, mégis úgy gondolta, hogy a néhai hercegné esküvői ruhája "kib*szottul menő" volt.

Lady Di ruhája buggyos ujjú volt, két réteg csipkével, amely levált a mandzsettáról. És ezt teljesen elloptam a ruhámhoz, ami egyfajta tanulmánya volt a nyolcvanas évek minden szörnyűségének. Nos, ez nem fair tőlem. Jó volt, de olyan nyolcvanas évek volt

- mondta Louis-Dreyfus.

Ugyanakkor azt is elismerte, hogy „az egyik nagy dolog a ruhákban”, hogy „azonosulnak egy korszakkal”. Továbbá elmondta, hogy úgy érezte magát, mint „Hamupipőke a bálon” az esküvői ruhájában.

via Independent

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek