Starity

Ryan Reynolds és Hugh Jackman elárulták: ez a barátságuk titka

2024. május 29. 19:07   |   Szerző: Four

Majdnem 20 éve ápolnak szoros barátságot, és nyáron megjelenik új közös filmjük, a Deadpool & Rozsomák.

hirdetés

Nem titok, hogy Hugh Jackman és Ryan Reynolds hosszú ideje országos cimborák: egészen pontosan 17 éve kötöttek barátságot, és azóta is töretlen a bizalmuk egymás felé. 

A két színész a People magazinnak mesélt arról, szerintük mi a legfontosabb kapocs köztük, és miért tart ilyen hosszú ideje a barátságuk:

Valószínűleg kevés olyan ember van az életünkben, akivel bármit megbeszélhetünk, még a kínos dolgokat is, bármit. 

- mondta az 55 éves Jackman, majd így folytatta:

És amióta ismerlek, főleg az elmúlt 5-10 évben több időnk volt arra, hogy elmenjünk a szokásos sétáinkra - mert irtó jó hallgatóság vagy. Te is elmondhatsz bármit nekem, és én is neked, és úgy érzem, nem fogsz elítélni vagy nem akarod megmondani, mit kellene tennem. És azt hiszem, ez a kulcsa a dolognak. 

Reynolds hasonlóan nyilatkozott:

Szerintem egy hosszantartó hollywoodi barátság titkos receptje nem áll messze attól, ahogy az ember a házasságát vagy a kapcsolatát kezeli. Én őszintén szurkolok neked. Szeretném, hogy sikeres legyél, és ugyanígy érzek Blake-kel [Blake Lively] kapcsolatban. Neki is szurkolok, és tudom, ő is támogat, és ezért olyan szoros köztünk a kapocs. 

Embed from Getty Images

Ryan arra is visszaemlékezett, amikor először találkozott Jackmannel: az X-Men kezdetek: Farkas című film forgatásán ő még szinte pályakezdő volt, Hugh pedig az egyik nagy név a produkcióban. 

Elképesztő volt. Iszonyatosan ideges voltam, sétáltam a lakókocsik között, fáradt voltam, zavarodott, nagyon kezdőnek éreztem magam és idegennek a helyzetben, ráadásul nem volt forgatókönyv sem, amit átnézhettem volna. Nem tudtam, mi lesz. Aztán meghallottam a nevem, és ahogy sétáltam, te szóltál. Már maga a tény, hogy tudtad a nevem, nagyon sokat jelentett. Odajöttél, adtál egy nagy ölelést és azt mondtad: "Isten hozott."

- emlékezett Reynolds. A színész hozzátette, azon a forgatáson nagyon sokat tanult Jackmantől arról, hogyan kell egy produkció főszereplőjeként viselkedni, és hogy mennyire fontos kedvesen bánni nem csak a kollégákkal, hanem a stábbal is. 

A Deadpool & Rozsomák hazai premierje július 25-én lesz, ide kattintva látható a produkció legfrissebb előzetese. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek