Starity

Selena Gomez az örökbefogadáson gondolkodott

2024. május 29. 22:10   |   Szerző: SzilviD

Selena Gomez elárulta, hogy azon gondolkodott, hogy örökbe fogad egy gyermeket, mielőtt találkozott Benny Blancoval

hirdetés

Selena Gomez cége, Rare Beauty szerepel a TIME 100 legbefolyásosabb vállalat című kiadványában, ami miatt interjút készített vele a magazin. Az interjúban Gomez elárulta, hogy azt tervezte, hogy örökbe fogad egy gyermeket, mielőtt megismerkedett volna a jelenlegi barátjával, Benny Blancóval, és reagált a férfi legutóbbi megjegyzéseire, miszerint el akarja venni és gyermeket vállalni vele.

Öt évig egyedül voltam, és nagyon megszoktam. Sokan félnek az egyedülléttől, én pedig valószínűleg két évig kínoztam magam a fejemben, hogy egyedül vagyok, aztán valahogy elfogadtam. Aztán kitaláltam a tervemet, miszerint 35 évesen örökbe fogok fogadni, ha nem találkozom senkivel

- mesélte. 

A The Howard Stern Show-ban nemrég szerepelt Blanco, ahol elmondta, hogy a következő célja az életben a gyerekek, és el tudja képzelni, hogy feleségül veszi Gomezt.

Nem tud hazudni, hogy védje az életét. Ha feltesznek neki egy kérdést, akkor válaszol. Minden pillanatot megbecsülök vele. Nem tudom, mit hoz a jövő, de azt tudom, hogy ő nem megy sehova egyhamar.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek