Starity

Guy Ritchie újra Sherlock Holmes-történetet rendez - a Miután sztárja lesz a főszereplő

2024. május 30. 22:10   |   Szerző: SzilviD

Hero Fiennes Tiffin egy új televíziós sorozatban kapott szerepet, Guy Ritchie-vel fog együtt dolgozni.

hirdetés

Hero Fiennes Tiffin egy új, fiatal Sherlock Holmesról szóló sorozat főszerepét fogja játszani, amely a Prime Video számára készül - írja a Variety. Tiffin újra együtt  dolgozik Guy Ritchie-vel, aki a nyolc epizódos sorozat rendezője és executive producere lesz. Az előzetes tervek szerint Young Sherlock címet viselő sorozat Andy Lane Young Sherlock Holmes című könyvsorozatán alapul.

A »Young Sherlock-ban« a detektív egy izgalmas új változatát láthatjuk majd oly módon, ahogyan eddig még soha nem képzelték, bár mindenki azt hiszi, hogy ismeri

- osztotta meg Guy Ritchie egy nyilatkozatában.

Feltörjük ezt a rejtélyes karaktert, kiderítjük, mi mozgatja, és megtudjuk, hogyan válik azzá a zsenivé, akit mindannyian szeretünk.

Matthew Parkhill írja a sorozatot, valamint showrunner és executive producer is. Az Amazon MGM Studios a sorozatot úgy jellemzi, mint „Sir Arthur Conan Doyle szeretett detektívjének akciódús eredettörténetét, az ikonikus karakter robbanásszerű újraértelmezésében.”

19 évesen Sherlock Holmes kegyvesztett, nyers, csiszolatlan és kiforratlan, amikor az Oxfordi Egyetemen egy gyilkossági ügybe keveredik, amely a szabadságát fenyegeti. Sherlock vad fegyelmezetlenséggel veti bele magát élete első ügyébe, és sikerül felgöngyölítenie egy világméretű összeesküvést, amely örökre megváltoztatja az életét.

Guy Ritchie számára nem ismeretlen Sherlock Holmes karaktere, hiszen korábban ő rendezte a két Robert Downey Jr. és Jude Law főszereplésével készült Sherlock Holmes-filmet.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek