Starity

Kylie Jenner féltékeny Timothée Chalamet új kolléganőjére

2024. május 30. 18:06   |   Szerző: Four

Timothée Chalamet Bob Dylant alakítja az új filmjében, amelyben állítólag számos intim jelenet lesz.

hirdetés

Kylie Jenner nem várt vetélytársra lelt a Top Gun: Maverick sztárjában, Monica Barbaróban. A színésznő ugyanis Timothée Chalamet szerelmét, Joan Baezt alakítja az épp készülő életrajzi filmben, amely Bob Dylan életét dolgozza fel. 

Nem kell túlságosan elmélyedni a Kardashian-Jenner család életében ahhoz, hogy nyilvánvalóvá váljon: a nővérek elképesztően ragaszkodnak a szerelmeikhez. Ez Kylie-ra triplán igaz most, hogy Timothée-vel randizik, aki Hollywood egyik legmenőbb sztárja lett viszonylag hamar. 

- mesélte a Life & Style forrása. 

Kylie nem örült neki, amikor rájött, hogy Monica - akinek szintén megindult a karrierje - kapta meg a szerepet, és hogy a film, amelynek elkészítésében maga Bob Dylan is segít, rengeteg intim jelenetet tartalmaz, ezzel is kihangsúlyozva Bob és Joan szenvedélyes kapcsolatát. 

Embed from Getty Images

A bennfentes szerint Kylie azt gondolta, inkább a zenén lesz a hangsúly, és sokkolta, amikor rájött, hogy James Mangold rendező ehelyett egy nagyívű romantikus történetet akar bemutatni. 

Kylie-nak már rá kellett volna jönnie erre: Jim egyik legismertebb filmje A nyughatatlan, amelyben Johnny Cash és June Carter Cash romantikus kapcsolatát dolgozza fel. De nem igazán szakértő filmtörténetből, és túlságosan lefoglalta a szépségmárkája illetve a realityje. 

- tette hozzá az illető. 

Így aztán Kylie azt tervezi, hogy annyit lesz jelen a forgatáson, amennyit csak lehetséges.

Bízik Timothée-ben, de látta, hogy néz ki Monica, aki egy tagadhatatlanul gyönyörű fiatal nő. Ráadásul már a szereplőválogatás során bebizonyította, hogy remek a kémia közte és Timothée között. Teljesen egyértemű tény, hogy Monica pont Timothée esete. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek