Starity

Nem fél az öregedéstől, de nem mond nemet a szépészeti beavatkozásokra Sofía Vergara

2024. május 30. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

A Modern család 51 éves sztárja őszintén vallott a plasztikáztatással kapcsolatos véleményéről.

hirdetés

Mindenféle plasztikai beavatkozásra igent fogok mondani, amikor készen állok majd rá. Azt kívánom, bárcsak több pihenőidőm lenne. Ha így lenne, már alávetettem volna magam valamilyen kezelésnek. Mivel folyamatosan kamerák előtt állok, ez nem olyasmi, amit megtehetek, hogy aztán hetekig otthon üljek a felépülési folyamat végett

– nyilatkozta az Allure magazinnak Sofía Vergara.

Fotó: Instagram / Sofía Vergara

Már hosszú évek óta botoxoltatom a nyakamat és a szemeim környékét. Nem hiszek a töltőanyagokban. Azt gondolom, a ráncfeltöltés jó lehet, amikor még nagyon fiatal vagy és egy kicsit kerekebb pofira vágysz vagy dúsabb ajkakra. Az én koromban azonban nem hiszem, hogy segítene abban, hogy fiatalabbnak tűnjön az ember

– fejtette ki véleményét a színésznő, majd így folytatta:

Úgy vélem, igenis élni kell a jelenleg elérhető lehetőségekkel. Már ha foglalkoztat az öregedés. Nincs semmi baj azzal sem, ha nem érdekel a dolog. Nem a világ vége. Viszont, ha foglalkoztat a téma, rengeteg lehetőség áll rendelkezésre.

Fotó: Instagram / Sofía Vergara

A kolumbiai szépség azt is elárulta, hogy szépségápolásának fontos részét képezi a fényvédő használata. Bevallása szerint enélkül bármit is ken az ember lánya az arcára, nem fog fiatalabbnak látszani.

Amennyiben napozol, nincs a világon olyan éjszakai arckrém, ami szép bőrt eredményezne. Határozottan hiszem, hogy a fényvédő viselése hatalmas különbséget eredményez. 51 éves vagyok, össze tudom hasonlítani magam azokkal a velem egykorú ismerőseimmel, akik sosem viseltek fényvédőt és most mind azt mondják, Basszus, miért nem hallgattunk rád?.

Fotó: Instagram / Sofía Vergara

via E! Online

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek