Starity

Szívesen bújna ismét Aragorn bőrébe Viggo Mortensen

2024. május 30. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Bár már több, mint 20 év telt el azóta, hogy búcsút intett Középföldének, a 65 éves színész szívesen visszatérne Aragorn szerepében.

hirdetés

Fotó: New Line Cinema

Viggo Mortensen joggal nevezheti élete munkájának azt, amit A Gyűrűk Ura-filmekben produkált, hiszen a méltán népszerű franchise több Oscar-díjat is bezsebelt. A színész olyan neves kollégáival játszott a 2001 és 2003 között mozikba került filmtrilógiában, mint Ian McKellen, Elijah Wood, Sean Astin, Orlando Bloom, Dominic Monaghan, Billy Boyd, John Rhys-Davies, Sean Bean, Liv Tyler és Cate Blanchett. A színész egy friss, a SiriusXM-nek adott interjúban elárulta, nyitott lenne arra, hogy ismét életre keltse Aragornt, amennyiben valamilyen módon lehetősége adódna rá.

Fantasztikus lenne újra visszatérni abba az univerzumba, bár fogalmam sincs, pontosan hogyan valósulhatna ez meg. Természetesen nyitott vagyok rá

– mondta a színész, aki azt is elárulta, egykori kollégáival épp a közelmúltban beszélgettek legutóbb, a filmsorozatban Theoden királyt alakító Bernard Hill halálának kapcsán.

Csak most veszítettük el az egyik legjobb barátunkat, Bernard Hillt, aki Theoden királyt keltette életre. Mindhárom filmben feltűnt. Remek színész és nagyon jó barát volt.

A Gyűrűk Ura stábja Bernard Hill színészt gyászolja I Fotó: New Line Cinema

Nem a SiriusXM volt egyébként az egyetlen médium, ami afelől érdeklődött Mortensennél, hogy érdekelné-e egy középföldei látogatás. A brit GQ magazin is felvetette a színésznek, hogy volna-e kedve szerepet vállalni A Gyűrűk Ura spinoffjában, a The Hunt for Gollumban.

Nem igazán tudom, hogy miről szól a történet, még nem hallottam róla. Talán végül hallok majd róla. Szeretem életre kelteni Aragornt. Sokat tanultam, hogy el tudjam őt játszani és nagyon élveztem. Csak akkor bújnék ismét a bőrébe, ha megfelelnék a követelményeknek, tudod, a koromból kifolyólag. Csak akkor vállalnám, ha megfelelő lennék a karakter számára. Máskülönben butaság volna

– tisztázta Viggo.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek