Starity

Kim Kardashian annyit stresszel, hogy csomókban hullik a haja

2024. május 30. 16:04   |   Szerző: Four

A reality-sztár állítólag több dolgot is nagyon nehezen visel jelenleg az életében.

hirdetés

Kim Kardashianra rájár a rúd mostanság: a híresség az In Touch Weekly forrása szerint annyit stresszel, hogy csomókban kezdett hullani a haja. 

Kim haja csomókban hullik. Ez már évek óta így van, mert annyi póthajat használ és rengetegszer átfestették már a haját - de a stressz, amit most átél, csak ráerősített a dolgokra. 

- mondta az illető. 

A póthajak és parókák, amikkel Kim takarja magát, csak rontanak a helyzeten, ráadásul az sem segít, hogy időről-időre platinaszőkére festeti az eredetileg fekete haját. 

Amikor megvillantja a saját haját, nagyon kreatívnak kell lennie a glam csapatának, hogy eltakarják a foltokat. 

- tette hozzá a forrás. 

Bizonyos informárciók szerint Kardashian önbizalomhiánnyal küzd: továbbra sem harmonikus a kapcsolata gyermekei apjával, Kanye Westtel, aki büszkén parádézik a fiatal feleségével, Bianca Censorival. 

Az sem segített neki, hogy Tom Brady roast műsorában keményen kifütyülték, aztán Taylor Swift felszította a régi ellentéteket köztük azzal, hogy az új lemezén keményen odaszúrt neki néhány dalban, majd pedig a rajongói ellepték Kim Instagramját. 

Borzasztó pánikrohamok gyötrik, alig alszik. Már eddig sem volt jó a helyzet, de újfajta nyomás nehezedett rá Tom Brady műsora után. Úgy érezte, egész Hollywood rajta nevet. 

- mondta, majd így folytatta:

Kim mindig is rengeteg negatív hozzászólást viselt el, de azt, hogy most ennyi celeb rászállt, nagyon fárasztónak tartja. Nem nagyon tarthat szünetet, mert annyiféle üzleti elköteleződése van, emellett a gyerekei is hiányolják. Kanye-ra nem számíthat, az anyja és a testvérei pedig elfoglaltak a saját problémáikkal. Magányosnak, depressziósnak és kimerültnek érzi magát - ez most egy mélyrepülés az életében. 

- árulta el az illető. 

via Life & Style

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek