Starity

16 érdekesség, amit talán még nem tudtál Selena Gomezről

2024. május 30. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Úgy érzed, mindent tudsz már a Gyilkos a házban sztárjáról? Tedd magad próbára, ugyanis elhoztunk 16 érdekességet róla.

hirdetés

1. Keresztnevét Selena Quintanilla után kapta

Selena Quintanilla után neveztek el a szüleim. Időnként libabőrös leszek a gondolatától is, mert korábban a megszállottja voltam. Mindent tudtam róla. A rajongója voltam. Eredetileg a Priscilla nevet kaptam volna, de apukám ellenkezett: Nem. Azt akarom, hogy a lányom neve Selena legyen.

– mesélte a popsztár a Selena + Chef második évadának egyik epizódjában.

2. A TikTok az egyetlen közösségi felület, amit használ

Egyedül a TikTok van letöltve a telefonomra, mert véleményem szerint a többinél kevésbé rosszindulatú. Rengeteg csodálatos dolog van a közösségi médiában – kapcsolódni a rajongókkal, látni, milyen boldogok és izgatottak, megismerni a történetüket – ugyanakkor általában mindezt egy filteren keresztül látod

– nyilatkozta a Vanity Fairnek és hozzátette, a nyilvános bejegyzéseit nem ő, hanem a mögötte álló asszisztens és közösségi média csapat kezeli.

3. Britney Spears különleges szerepet tölt be az életében

A Marie Claire-nek adott egyik interjújában arról beszélt, hogy a Baby One More Time volt az első CD-je, valamint az első koncert, amin valaha részt vett, szintén Britney-é volt. Mi több, Britney Toxic című dalához készült klipje inspirálta Selena 2016-os Revival elnevezésű fellépéssorozatának egyik fellépőruháját is.

Nem fogok hazudni. Britney Toxicja megihletett, és csak az alkalmas helyre és időre vártam, hogy viselhessem. Azóta is megvan az a ruha. Hogy magamra öltöm-e és énekelni próbálok benne? Néha.

4. A Lose You to Love Me című dalt mindössze 45 perc alatt írta

Többről szól a dal, mint egy csomó veszteségről. Arról a folyamatról szól, ahogy megtanulom önmagamat választani. Az életet választani. Ugyanakkor az abbéli reményről is, hogy az emberek kegyelemre és békére lelnek benne. A dal arról szól, amikor elveszíted mindazt, aki vagy, csak hogy újra felfedezd önmagad

– magyarázta az énekesnő, akinek ez a leggyorsabban megírt dala, ami ráadásul első lett a Billboard Hot 100 listáján.

5. Hatalmas rajongója a McDonald'snak

A Disney üdvöskéje soha nem titkolta, hogy imádja a fast foodot, kedvenc gyorséttermi lánca pedig kétségkívül a McDonald's. 2015-ben az asszisztense vitte utána a félig elfogyasztott sajtburgerét a KIIS-FM Jingle Balljára, majd még ugyanabban az évben a Victoria's Secret Fashon Show-beli fellépése előtt is egy burgert fogyasztott. 2016-ban a James Corden által vezetett Carpool Karaoke forgatásán sem tudta megállni, hogy kitérőt ne tegyenek egy mekis falatozásra.

6. Új veséjét Fred Armisen után nevezte el

Selena mindig is őszintén beszélt betegségéről, a lupuszról, ami miatt ráadásul 2017-ben vesetranszplantáción volt kénytelen átesni. Új veséjét barátnőjétől, Francia Raisától kapta, ám a szervet nem róla, hanem Fred Armisen komikusról nevezte el.

A helyzettel való megbirkózás részeként úgy gondoltam, elnevezem az új vesémet. Tudom, furcsa, mégis megtettem. Fred Armisen után neveztem el, mert imádom a Portlandiát és mindazt, amit csinál

– mesélte Jimmy Fallonnak, majd hozzátette, a komikus virágokat küldött neki, amit megtudta a hírt.

7. A Rare (ritka) szó különösen sokat jelent neki

Ezt a szót tetováltatta a nyakára, ami azon túl, hogy 2020-ban megjelent albuma, valamint annak címadó dalának a címe, egy fontos üzenetet is hordoz számára.

Ez a szó sokkal többet jelent nekem, mint egy dal címe. Olyan időket élünk, amikor minden a külcsínről és a közösségi médiáról szól és rengeteg csatorna közvetíti azt az üzenetet, hogy miképp kellene kinézned és hogyan kellene ezt vagy azt csinálnod. Én azt a személyt szeretném reprezentálni, aki azt üzeni: Az vagy, aki vagy: egyedi és ritka..

8. A 2020-ban megjelent Boyfriend című szerzeményének hátterében saját magányossága állt

Egy nap besétáltam a stúdióba, a producerek pedig megkérdezték tőlem, hogy hogy vagyok. Azt feleltem Szeretnék magamnak egy pasit., mire ők: Ó, írhatnánk erről egy dalt?, én pedig leokéztam. És erről szól a dal: pasit akarok!

– vallotta a Rolling Stone-nak Gomez.

9. Nagypapa figurákként tekint Gyilkos a házban-beli kollégáira

Selena mindig is jól kijött Steve Martin és Martin Short színészekkel, akikkel immár három éve forgat és elmondása szerint úgy tekint kollégáira, mint szívének kedves nagypapákra.

Imádom őket! Nem szeretek a nagypapáimként hivatkozni rájuk, de olyanok nekem. Mindig ugyanazokkal a poénokkal próbálnak megnevettetni engem és én minden alkalommal nevetek a vicceiken

– mondta Selena a Vanity Fairnek.

10. Első csókja a kamerák előtt, Dylan Sprouse-zal csattant el

A Zack és Cody életében tett vendégszereplése során történt, hogy egy jelenetben, élő közönség előtt kellett megcsókolnia kollégáját.

Odahajoltam, hogy megcsókoljam őt, de kicsit túl korán csuktam be a szemem és csak az ajkaink fele találkozott. Ez volt a világ legkínosabb csókja, de végül is csak 12 éves voltam és rendben ment, alapvetően jó volt.

11. Veszélyes környéken nőtt fel

Édesanyjával Los Angeles egyik veszélyes környékén éltek, miközben azon dolgozott, hogy sikeres színész-énekesnő váljon belőle.

Volt, amikor el sem hagyhattuk a házat. Ijesztő volt. Úgy gondolom, van egy csomó olyan dolog, amiről anyukám a jó szíve miatt hallgat, mert nagyon sok mindenen ment keresztül élete során.

12. Úgy érezte, „szakít” az anyukájával, amikor menedzsert fogadott fel

Olyan ez, mint amikor a gyerek főiskolára megy. Szerettem volna önálló döntéseket hozni. Itt volt az ideje, életem minden aspektusára vonatkozóan

– magyarázta döntése okát a színésznő.

13. Nagyszülei illegális bevándorlók voltak

2019 októberében, a Time-nak írott esszéjében vallott arról, hogy az apai nagyszülei és édesapja nővére miképp telepedett át Mexikóból az Egyesült Államokba.

Az 1970-es években a nagynéném egy kamion hátuljában megbújva lépte át a Mexikó és az Egyesült Államok között húzódó határt. A nagyszüleim követték őt, nem sokkal később apukám is megszületett, de ő már Texasban. Az okmányok nélküli immigráció egy mindennapos probléma. Sosem felejtem el, milyen áldott vagyok, amiért én már ebben az országban születtem a családomnak  és a kegyes körülményeknek köszönhetően

– írta Selena.

14. Megkönnyebbülés volt számára, amikor bipoláris személyiségzavarral diagnosztizálták

Selena 2020 áprilisában, Miley Cyrus Bright Minded Instagram live-jában beszélt arról, hogy a felállított diagnózis segített neki abban, hogy jobban megismerje és megértse önmagát.

A több információ az, ami segít nekem. Onnantól, hogy tudom, már nem ijeszt meg a dolog. Amikor fiatalabb voltam, rettegtem a viharoktól, ezért anyukám vett nekem egy csomó, erről a témáról szóló könyvet és beláttam, minél többet tanulsz egy téma kapcsán, annál kevésbé fogsz tartani tőle. Számomra tökéletesen működik ez az elv.

15. Szükségesnek érezte, hogy fejlessze magát a mentális egészség jegyében

Úgy érzem, mindaz, amin keresztülmentem, el volt rendelve. Nagyon alacsony volt az önbecsülésem, és ez olyasvalami, amin folyamatosan dolgozok. Megerősödtem, mert rengeteg tudásra tettem szert a mentális egészség kapcsán

– vallotta a WSJ-nek.

16. Nem szívesen állít fel célokat magának

Nem igazán szoktam célokat kitűzni, mert nem akarok csalódni, ha nem érem el őket

– nyilatkozta még 2018-ban a Harper's Bazaarnak, ugyanakkor elmondta, hogy ez a szokása nem az ambíciók hiányából fakad, sokkal inkább abból, hogy szeret időt adni magának és abban a tempóban haladni, amit kényelmesnek érez.

via Business Insider, Teen Vogue, ELLE, Popsugar

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek