Starity

Rumer Willis szerint Bruce Willis irtó cuki lányos nagypapa

2024. május 30. 20:08   |   Szerző: Four

A színész legidősebb lánya arról vallott, milyen aranyos az unokájával az apja.

hirdetés

Bruce Willisnek már bőven van gyakorlata lányos szülőként: három lánya született Demi Moore-tól, és két lánya született második feleségétől, Emma Hemingtől. Nem beszélve arról, hogy legidősebb gyermeke, Rumer, tavaly kislánynak adott életet, aki a Louetta nevet kapta. 

Rumer a Today műsorában mesélt arról, hogy Willis le sem tagadhatná a tapasztalatait, egyből megtalálta a közös hangot a picivel. 

Annyira jól bánik vele. Pont meglátogattam, mielőtt New Yorkba jöttem, és Lou most már elkezdett egy kicsit járni, aztán egyből hozzá totyogott. Olyan édes volt. 

Rumer hozzátette, nosztalgikus érzés látni az apját a kis Lou-val, mert a kishúgai jutottak eszébe róla. 

Le sem tagadhatná, hogy lányos apuka. Láttam a húgaimmal is. És őszintén, látni a szüleimet Lou-val, előhozza a régi gyerekkori emlékeket, mert szerintem nagyszülőnek lenni a legjobb dolog lehet. Kiélvezhetik a boldog pillanatokat, de a felelősség nem rájuk hárul. Ők csak elkényeztetik az unokákat. 

- mondta. 

Willist tavaly frontotemporális demenciával diagnosztizálták, ez pedig nem csak a beszédre és a megértésre, hanem a személyiségre és a viselkedésre is ható betegség. Felesége, Emma nemrég úgy nyilatkozott, sokkal nyugodtabb lett, miután megtudták a diagnózist, mert tudtak segítséget kérni és támogató közösségre leltek.

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek