Starity

Lady Gaga koncertjét ismét elnapolták

2010. december 20. 21:09   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga járja a világot Monster Ball turnéjával. Az énekesnő december 19-én és 20-án Párizsba ment volna, de ezeket a dátumokat elnapolták.

hirdetés
Lady Gaga koncertjét ismét elnapolták

A francia rajongókra igencsak rájár a rúd. A párizsi koncert már második alkalommal lett törölve, különböző gondok miatt. A Monster Ball október 22-én és 23-án látogatott volna el a fővárosba, de akkor sztrájk miatt elnapolták. A show-t most vasárnap pótolták volna be, de Franciaországban olyan zord az időjárás, hogy a sztár terveit összerombolták.

Gaga Twitter-oldalán közölte, hogy a francia hatóságok őrizetbe vették lakókocsiját és a személyzetből két embert is egy-egy napra.

„Mind a 28 kamiont, amit a Monster Ballhoz hoztam, a francia kormány őrizetbe vette 26 órára. Dühös vagyok és letört, ez tisztességtelen velem és a rajongóimmal szemben” – csipogta az énekesnő.

Gaga mindent megpróbált, hogy ne hagyja cserben azokat, akik azért vártak erre a napra, hogy őt lássák.

„Megkérdeztem, nem lehetne-e egy lecsupaszított változatot előadni, bár nem lenne hang- és áramforrás. Nagyon sajnálom, dühös vagyok és szomorú. Imádom Párizst és a francia kis szörnyecskéim. Nagyon sajnálom.”

Lady Gaga jelenleg is Párizsban tartózkodik és készül a keddi koncertre!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek