Starity

Ez az egyetlen dolog, amit Jennifer Aniston nem tenne meg egy szereplőválogatáson

2024. május 31. 12:12   |   Szerző: Four

A színésznő bevallotta, mi az egyetlen dolog, amit nem vállalna be a castingon.

hirdetés

Jennifer Aniston bevallotta, mi az, amire soha nem mondana igent, akármennyire is presszionálja egy szereplőválogatáson castingigazgató: nem fog csókolózni a partnerével, csak hogy teszteljék, megvan-e köztük a kémia. 

A híresség a The Hollywood Reporter kerekasztal-beszélgetésén nyilatkozott, amelynek vendége volt Nicole Kidman, Brie Larson, Anna Sawai, Naomi Watts, Sofia Vergara és Jodie Foster. 

A színésznőket arról kérdezték, velük is megesett-e az, amiről Anne Hathaway mesélt nemrég: hogy egy castingon 10 férfit kellett megcsókolnia, mert így akarták megtudni, ki fog passzolni hozzá egy meg nem nevezett filmben. Hathaway bevallotta, eljátszotta, hogy izgatott, mert nem akart problémásnak tűnni a karrierje elején - ugyanakkor legbelül undorítónak tartotta a dolgot. 

Aniston elárulta, szerencsére őt sosem kérték arra, hogy így szimulálja az intimitást: 

És ha megkérnének, azt mondanám, soha nem teszem meg. Emellett amikor castingon vagy, már eleve hátrányból indulsz, mert talán lenne kémia közted és az illető között, ha nem egy ilyen környezetben lennétek, ahol rátok parancsolnak, hogy "alkossatok kémiát". 

- mondta. Jennifer hozzátette, ő "rémes a meghallgatásokon", és a fent említett stresszhelyzet csak rátesz egy lapáttal az idegességére:

Ha már eleve ideges típus vagy, és utána azt mondják, "na akkor csókolózz egy totál idegennel", akkor az nagyon kellemetlen. 

- mondta. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek