Starity

Most akkor megint együtt vannak? Will Smith és Jada Pinkett Smith együtt mosolygott a vörös szőnyegen

2024. május 31. 11:11   |   Szerző: Four

Jada Pinkett Smith korábban elmesélte, már évek óta külön él a férjétől.

hirdetés

Vissza a vörös szőnyegre: Jada Pinkett Smith és Will Smith ismét együtt mutatkozott egy hivatalos eseményen, először azóta, hogy a színésznő tavaly elárulta, igazából már 2016 óta külön élnek. 

A házaspár most mégis együtt pózolt a "Bad Boys: Ride or Die" Los Angeles-i premierjén, sőt, a gyerekeik illetve Smith anyósa is elkísérte őket. 

A dolog tulajdonképpen egyáltalán nem meglepő, mert Jada korábban kijelentette, soha nem fogja elhagyni Smith-t, annak ellenére, hogy nem élnek együtt. 

Jada egyébként pár napja már megjelent Smith oldalán a film dubaji premierjén, ám akkor nem pózoltak együtt a vörös szőnyegen.

Korábban írtunk arról, hogy már Pinkett Smith barátai sem igazán tudták követni a híresség ködös nyilatkozatait: egyrészt kijelentette, hét éve elköltözött Smith-től, szereti az egyedüllétet mert egyke gyerekként megszokta, emellett imádja a saját lakását - ugyanakkor arról is beszélt, hogy továbbra is "a pasijának tartja" Willt, és soha nem fogja elhagyni, sőt, egyszer újra együtt fognak élni. 

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek