Starity

Meghalt Tompos Kátya

2024. május 31. 10:10   |   Szerző: SzilviD

Éppen csak bejelentették, hogy összegyűlt a pénz a gyógykezelésére, meghalt Tompos Kátya színésznő. 41 éves volt.

hirdetés

Még egy hónapja sincs, hogy nyilvánosságra hozták, Tompos Kátya egy ritka és súlyos daganatos betegséggel küzd. A Fábián Juli Emlékalapítvány tudatta a hírt, és ekkor kiderült, hogy a legmegfelelőbb kezelés erre a betegségre Magyarországon nem elérhető, a külföldi gyógykezelésre pedig jelenleg nem jár állami támogatás. A költségek felemésztették a színésznő anyagi kereteit és a barátai által korábban összegyűjtött összeget - írja a 444.

Május 25-én jótékonysági gálát tartottak a Szegedi Nemzeti Színházban, hogy pénzt gyűjtsenek a gyógykezelésére. A kezelésre összegyűlt az összeg, sőt, még egy drágább kezelés is szóba jöhetett volna, de sajnos, ezeken Tompos Kátya már nem vehet részt. A csalája nemrég közölte a hírt, hogy hajnalban a család körében a színésznő eltávozott az élők sorából. 

Mély fájdalommal tudatjuk veletek, hogy hosszan tartó betegség után Tompos Kátya Jászai Mari és Junior Prima-díjas színésznő, énekesnő a ma hajnalban elhunyt, békésen távozott családja körében. Nagyon sokat jelentett számára, hogy betegsége hírére az ország egy emberként mozdult meg és fejezte ki támogatását valamilyen formában, ez a szeretet erőt adott neki és reménnyel töltötte ki utolsó heteit

- írják a közleményükben. 

A színésznő rendelkezett arról, hogy mi legyen a megmaradt pénz sorsa, ha nem élné meg, hogy eljusson a gyógykezelésre, erről a család várhatóan egy hét múlva tájékoztatja a nyilvánosságot. 

Még egyszer köszönjük a család nevében, hogy megmutattátok az elmúlt hetekben Kátyának, mennyire szeretitek. Nyugodj békében, sosem fogunk elfelejteni

- búcsúzik a család a közlemény végén. 

via 444

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek