Starity

Brad Pitt kerítőt játszik: szeretné összehozni a frissen szingli Natalie Portmant az egyik barátjával

2024. május 31. 18:06   |   Szerző: Four

A két híresség között barátság szövődött, és a színész szívesen játssza a kerítőt az ismerőseivel.

hirdetés

Meglepő dolog derült ki Brad Pittről: az In Touch Weekly forrása szerint a híresség még évekkel ezelőtt barátságot kötött Natalie Portmannal, aki nemrég vált el - és Pitt most szeretné összehozni a sztárt az egyik barátjával. Sőt, a színész barátnője, Ines de Ramon is benne van a dologban, és ő is nagyon támogatja Brad törekvéseit. 

Natalie nem sírdogál a válása miatt. Épp az ellenkezője: büszke arra, hogy képes volt meghozni ezt a döntést, és hogy ezzel megvédte a gyerekeit egy elhúzódó vitától. Új fejezetet nyitott az életében, és nem néz vissza. 

- mondta a forrás. 

Portmannek azonban leszűkült a szociális élete a házassága alatt, így aztán most arra koncentrál, hogy ismét pörgős életet éljen. 

És itt jön be a képbe Brad. A korkülönbség ellenére Brad és Natalie már 15 éve barátok, és hasonló üzleti körökben forognak. Brad büszke arra, hogy már több ismerősét is összehozta, és hála a józan életvitelének, rengeteg nagyon sikeres barátja van, aki hasonló élethelyzetbe került, mint Natalie: épp új életet kezdenek. 

- tette hozzá az illető. 

De lehetséges, hogy Pitt épp elkésett: Portmant ugyanis nemrég Paul Mescal társaságában fotózták, amint vidáman társalogtak egy bár előtt. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek