Starity

Váratlanul lemondta turnéját Jennifer Lopez

2024. május 31. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Széthullóban lévő házassága ébresztette rá a színész-énekesnőt, hogy ideje visszavenni a tempóból.

hirdetés

Jennifer Lopez már hónapok óta lázasan készült This Is Me... Live elnevezésű fellépéssorozatára, ami június 26-án startolt volna Orlandóban, ám váratlanul bejelentette, hogy mégsem kel útra és inkább a családjának szenteli minden figyelmét és energiáját.

Jennifer szabadságot vesz ki, hogy a gyerekeivel, a családjával és a közeli barátaival legyen

– olvasható a Live Nation által közzétett közleményben. A hírt maga J.Lo is megerősítette az OntheJLo-n keresztül.

Teljesen bele vagyok betegedve, amiért csalódást okozok nektek. Kérlek, vegyétel figyelembe, hogy nem tenném ezt veletek, ha nem érezném feltétlenül szükségesnek. Ígérem, be fogjuk pótolni és újra együtt leszünk. Szeretlek mindannyiótokat! A legközelebbi viszontlátásig

– üzente rajongóinak az 54 éves énekesnő.

A turné lemondásának hátterében nagy valószínűség szerint Jen szétesőben lévő házassága áll. A színész-énekesnő 2021 tavaszán jött össze ismét fiatalkori szerelmével, Ben Affleck színésszel, mintegy 20 évvel az első találkozásuk után. Úgy tűnt, ezúttal végre révbe érnek, ugyanis Ben másodjára is megkérte Jen kezét. Házasságkötésükre 2022 júliusában, Las Vegasban került sor, ám úgy tűnik, a románc sajnos mégsem állja ki az idők próbáját, mivel hosszú hetek óta az állítólagos szakításuktól hangos a sajtó. Hogy mit hoz a jövő az egykori szerelmesek számára, az egyelőre rejtély, de legalább már biztos, hogy dolgoznak azon, hogy helyrehozzák azt, ami út közben elromlott közöttük.

via E! Online

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek