Starity

Jennifer Lopez könyörgött Ben Afflecknek?

2024. június 02. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága a pletykák szerint romokban van, hamarosan elválhatnak.

hirdetés

Jennifer Lopez „kétségbeesetten” próbálja megmenteni a Ben Affleckkel kötött házasságát, hogy elkerülje egy negyedik sikertelen házasság miatti nyilvános megaláztatást. Ha megtörténik a válás, akkor az azt jelenti, hogy kevesebb, mint két évig bírta a házasságuk. Források szerint a helyzet „megalázó” Lopez és Affleck számára. 

Kétségbeesetten próbálja megmenteni a kapcsolatot, nem csak azért, mert szereti a férfit, hanem azért is, mert szeretné megőrizni a hírnevét, hogy ne legyen négy sikertelen házassága

- magyarázta egy bennfentes Lopezről.

Az utolsó közös napjaik és éjszakáik gyötrelmesen nehezek voltak. Könyörgött Bennek egy második esélyért, de a férfi nemet mondott.

Az énekesnő 1997-ben ment hozzá Ojani Noához, de mindössze 11 hónapnyi házasság után a pár szakított és 1998 januárjában elváltak. J.Lo második házassága Cris Judd színész és táncos volt, akit a Love Don't Cost a Thing című klipjének forgatásán ismert meg. 2001-ben kötötték össze az életüket, de az énekesnő 2002-ben beadta a válókeresetet, ugyanabban az évben, amikor romantikus kapcsolatba került Affleckkel. 

Ők ketten a Gengszter románc című film forgatásán találkoztak, és 2002 novemberében eljegyezték egymást, 2003 őszén azonban a pár elhalasztotta az eljegyzést, végül 2004 januárjában hivatalosan is szakítottak. Lopez ezután hozzáment a harmadik férjéhez, Marc Anthonyhoz, akivel két közös gyermekük van. Ők 2014-ben váltak el.

via Radar Online

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek