Starity

Austin Butler és Kaia Gerber a szakítás szélén áll: ismerőseik szerint semmi közös nincs bennük

2024. június 04. 16:04   |   Szerző: Four

A két híresség sokak szerint egyáltalán nem illik össsze, mert nincs bennük semmi közös.

hirdetés

Austin Butler amennyire csak lehet, titokban tartja a magánéletét, ám most egy ismerőse kikotyogta, hogy a szakítás szélén állnak a modell Kaia Gerberrel. 

A két híresség majdnem három éve randizik, de a Life & Style forrása szerint még idén nyáron véget érhet a kapcsolatuk. 

Ez nem egy égben köttetett frigy, és Austin kezd rájönni, hogy Kaia egyáltalán nem veszi olyan komolyan a saját karrierjét, mint ő. 

- utalt a forrás arra, hogy Gerbernek is vannak színészi ambíciói, de eddig nem igazán volt átütő alakítása. 

Ráadásul nagyon különböző az életfelfogásuk: Kaia tehetős családba született, édesanyja Cindy Crawford szupermodell, édesapja Rande Garber üzletember. Austin azonban sokkal szerényebb körülmények között nőtt fel.

Kaia egy teljesen más világból származik, mint Austin, akinek mindenért meg kellett küzdenie és minden lépésnél bizonyítania kellett. A tény, hogy most sorra válnak valóra az álmai annyi év küzdelem után, csak még jobban kihangsúlyozta a köztük lévő különbségeket. Igen, mindketten színészek, de semmi közös nincs bennük és ezt tudják. 

Austint Oscar-díjra jelölték az Elvisben nyújtott alakítása miatt, tavaly Golden Globe-díjat nyert és a felkerült a Time magazin legbefolyásosabb celebeket felsorakoztató listájára - Kaia azonban eddig nem ért el hasonló sikereket. 

A forrás szerint azonban ha Austin szakítani szeretne, akkor benne van a pakliban, hogy Kaia befolyásos szülei kellemetlen helyzetbe hozzák. 

Kaia szülei nagyon befolyásosak és jó kapcsolatokkal rendelkeznek. Austin tudja, hogy komolyan visszaüthet, ha hirtelen véget vet a kapcsolatuknak. Egyszerűbb, ha hagyja, hogy magától hunyjon ki a tűz. 

- tette hozzá. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek