Starity

Ryan Gosling nagyon akar egy második Barbie-filmet

2024. június 03. 19:07   |   Szerző: Four

A színész Margot Robbie-nak is kihangsúlyozta, mennyire szeretné a folytatást.

hirdetés

Ryan Gosling mindent elkövet azért, hogy legyen folytatása a Barbie-nak - még akkor is, ha kevés esélyt lát erre Life & Style bennfentese. 

A színészre rájár a rúd azóta, hogy Kent alakította a nagy sikerű, tavalyi produkcióban: a Barbie elképesztően népszerű volt, emellett egy Oscar-jelölést is hozott a színésznek. Ám a The Fall Guy című filmje nem teljesített az elvárások szerint, így aztán Gosling két kézzel kapaszkodik minden potenciális, nagyobb projektbe. 

Tényleg a legjobb és a legrosszabb idők köszöntöttek Ryanre az utóbbi pár hónapban. A Barbie ténylegesen az A-listás sztárok közé emelte, minden elvárást túlszárnyalt, és az Oscar-esélyes alakítása egyből hollywoodi legendává tette, ráadásul rengeteg új rajongója lett. 

- mondta a forrás. 

Ugyanakkor a The Fall Guy nem ért el túl nagy sikereket a premierje hétvégéjén:

A The Fall Guy elhasalt, és Ryan tavaly mégsem vállalta el a Wolf Mant - ezek olyan munkák voltak, amik rengeteg új projekthez vezethettek volna. 

- tette hozzá az illető. Az Ocean's 11 előzményfilmje, amelynek főszerepét ő és Margot Robbie kapta, szintén csúszik. 

Egyre inkább egyértelmű, hogy egy újabb Barbie-film az egyetlen biztos pont számára. De ezért hegyeket kell majd megmozgatnia, mert az ilyesmi filmek nem igazán készülnek el Margot Robbie nélkül, aki már most tucatnyi projekt felé kötelezte el magát. 

Ez a drámai hullámvasút nagyon nem tett jót a hírességnek:

Fura, hogy pár hónappal ezelőtt Ryan lábai előtt hevert a világ, most pedig itt áll leforrázva. Nincs más választása, mint visszaülni a nyeregbe és új kasszasikerekre vadászni. 

- mondta. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek