Starity

Amy Adams nem járhatott edzőterembe

2010. december 21. 09:09   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amy Adams a rendező kérésére nem járhatott edzőterembe a The Fighter forgatása alatt.

hirdetés
Amy Adams nem járhatott edzőterembe

Amy körülbelül egy éve jelentette be, hogy gyermeket vár, majd májusban világra is hozta gyönyörű, elsőszülött kislányát. A terhesség persze ez esetben is néhány pluszkilóval járt – amit azonban a színésznőnek eddigre már kitűnően sikerült is leadnia.

Az Oscar-díjas színésznő nemrég azt is bevallotta, hogy igen ért már ahhoz, hogyan kell levetni ruháit egy-egy szexi jelenethez, és hogy ezekhez azonban formába is kell hoznia magát.

Új filmje, a The Fighter forgatása alatt azonban nem járhatott edzőterembe, ugyanis David O. Russel rendező azt szerette volna, ha az Amy által megformált Charlene – a munkásosztálybeli pincérnő –  a lehető legélethűbbre sikeredik. Így a színésznő nem járhatott edzőterembe, esetleg csak az életstílusán változtathatott.

A dolog bökkenője, hogy a bájos színésznőnek szexjelenete is volt a filmben – méghozzá Mark Wahlberggel. Amy nemrég a Parade magazinnak nyilatkozott az esetről: „Rendszeresen járok edzeni, mivel nem tehetem meg, hogy ne a legjobb formámat mutassam.” Erre David csak annyit reagált: „Én most egy sörivó lánynak szeretnélek látni.”

Azért biztosak lehetünk benne, hogy Amynek így is bombabiztos sikere lesz a filmben, ami nemrég került bemutatásra az USA-ban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek