Starity

8 érdekesség, amit talán még nem tudtál Ian Somerhalderről

2024. június 04. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

A Vámpírnaplók sztárja karrierje során óriási rajongótábort épített ki magának, ám még fanatikusai sem tudnak róla mindent. Te igen?

hirdetés

1. Házi kedvenceit a gyerekeinek tekinti

Ian Somerhalder mindig is hatalmas állatbarát hírében állt – nem véletlenül választotta a vidéki életet a nagyvárosi helyett –, és saját bevallása szerint kedvenceire a gyerekeiként, nem pedig állatokként tekint. Ráadásul, ami még szerethetőbbé teszi, rendszeresen ment négylábúakat, szívesen megosztja védenceivel az otthonát.

Nem érdekel, milyen csinos egy lány, ha nem szereti az állatokat, az óriási, hatalmas probléma

– fejtette ki korábban.

2. Saját alapítványa van

A 2010-ben létrehozott Ian Somerhalder Foundation céljául azt tűzte ki, hogy megtanítsa az embereknek, miképp gyakorolhatnak pozitív hatást a Földünkre. Imádja a bolygónkat, lételeme annak a védelme és a klímaváltozás, valamint annak hatásai is foglalkoztatják.

3. Tengerbiológus lett volna, ha nem a színészetet választja

Mint említettük, nagyon fontos Ian számára a Föld, valamint annak állat- és növényvilága. Ezt igazolja az is, hogy bevallása szerint, ha nem lett volna sikere a filmiparban, minden bizonnyal tengerbiológusnak tanult volna.

4. Modellként kezdte a karrierjét 10 éves korában

Igen, jól olvastad! Mindössze tízéves volt, amikor elindult a sztárság felé vezető rögös úton. Modellpályája során olyan márkáknak dolgozott, mint a Guess és a Versace, majd megkapta első szerepét az Elképesztő övezet című műsorban, onnantól pedig elindult a színészi karrierje, melynek keretein belül olyan műsorokban szerepelt, mint a Will és a haverok, a Smallville, a Lost, a Vámpírnaplók és a V-Wars.

5. Rögeszmés kényszeres zavara van

Betegségét nem is titkolja, saját elmondása szerint tisztaságmániával elegyedik a kényszeres zavara, melynek hatására nemcsak önmagára, de a környezetére is nagyon háklis. Állítólag átlagosan napi háromszori zuhanyzással éri el, hogy mindig tökéletesen tiszta  és jó illatú legyen.

6. Rajongói Nikki Reed ellen táplált ellenszenve miatt ellenezte Delenát

Miután szakított Vámpírnaplók-beli kolléganőjével, Nina Dobrevvel, Ian Nikki Reed mellett találta meg a boldogságot, akivel azóta is boldog házasságban él. Noha kapcsolata véget ért Ninával, karaktereik, Elena és Damon (Delena) együtt maradtak, Ian mégis kénytelen volt elviselni azt a tömény ellenszenvet, amit a sorozat rajongói a szerelme ellen tápláltak, ez pedig többször is arra sarkallta, hogy kiálljon a szeretett nő mellett és kiábránduljon a fanatikusokból.

Utáljátok Nikki Reedet? Tényleg? Ismeritek őt egyáltalán? Hmmmm, aligha hiszem. Csak vessetek egy pillantást az Instagram- vagy Twitter-profiljára és egy jószívű, gyönyörű emberi lényt fogtok látni. Kérlek, fektessétek másba a negatív energiáitokat! Még csak nem is ismeritek azt, akiről szó van... Járjatok utána annak az embernek, akire fanyalogtok, akit utáltok. Rá fogtok jönni, hogy ő egy varázslatos ember, aki csupa jót tesz a világban

– írta a színész egy bejegyzésben.

7. Képes a lábával írni

Ezt egészen pontosan mi sem tudjuk, hogyan is kell elképzelni, de ő maga mondta egy 2013-as, az Us Weeklynek adott interjújában. Ezt azért megnéznénk!

8. Tizenhárom évesen veszítette el a szüzességét

Andy Cohen SiriusXM-beli műsorában mesélt arról, még évekkel ezelőtt, hogy a szüzességét tizenhárom éves korában, egy nála három évvel idősebb lánnyal veszítette el.

via TVovermind, Fame10, BrainyQuote, US Weekly, Diply

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek