Starity

Hihetetlen, mennyi ideig készült a Bridgerton sztárjának különleges parókája

2024. június 05. 17:05   |   Szerző: Four

Golda Rosheuvel beavatta a Bridgerton rajongóit egy titokba: elképesztő, mennyi ideig készült a parókája.

hirdetés

Azt már megszokhattuk, hogy Sarolta királyné szerepében elképesztő hajkölteményekben pompázott Golda Rosheuvel a Bridgerton epizódjaiban. A harmadik évadban azonban minden eddigi frizuráját felülmúlta a színésznő - egészen pontosan Erika Ökvist, a sorozat hajstylistja. 

Rosheuvel az egyik jelenetben egy olyan szőkésfehér parókát viselt, amely mintegy ékszerdobozkaként funkcionált, és a belsejében egy csillogó hattyú forgott körbe. 

Azt hiszem, meg kell említenünk azt a hattyús parókát. Tulajddonképpen egy gyönygszeme a történetmesélésnek és a kézműves tehetségnek. 

- mesélte a People magazinnak a színésznő. 

Két évig készült, mire mindenki rábólintott, mert több részleget is be kellett vonni a munkálatokba. Meg kellett oldani a működését, a vezetékeket csatlakoztatni kellett. 

- mondta. 

[Ökvist] mindig is meg akart alkotni egy olyan parókát, ami egyfajta szerkezetként működik, és a két év során folyamatosan formálódott az ötlete. Végül megszületett az, amit láthattatok a filmvásznon. 

Rosheuvel szerint külön előnye volt a hajcsodának, hogy egyáltalán nem volt nehéz, mert a szerkezet, amely által forgott a hattyú, nem a parókába volt rejtve. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek