Starity

Coming outolt a Baby Reindeer sztárja

2024. június 05. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

A Netflix sorozatának 38 éves sztárja nyíltan vállalja, hogy a saját neméhez vonzódik.

hirdetés

Jessica Gunning június 4-én, a Reign With Josh Smith podcastban mesélt arról, hogy a nőket találja vonzónak, ugyanakkor beismerte, már 2022 novembere óta vállalja nyíltan a másságát.

Valójában 2022 novemberében coming outoltam... óriási dolog volt számomra. Melegek vesznek körbe engem. Úgy értem, minden barátom meleg. Szóval, nem mintha elnyomtam volna magamban bármit is. Egyszerűen csak nem hittem, hogy az lehetek, és még mindig nem tudom ezt a legjobban megfogalmazni. Rájöttem, hogy egy nagy, öreg meleg csaj vagyok. Sorsdöntő pillanat volt, amikor erre a felismerésre jutottam, hirtelen a kirakós elemei összepasszoltak, és végre megértettem önmagamat

– tisztázta Jessica, aki saját bevallása szerint úgy érezte, valami hiányzik belőle, mielőtt rájött volna, ki is ő.

Nagydarab nőci vagyok, azt gondoltam, ehhez lehet köze. Úgy éreztem, olyan vagyok, mint egy földönkívüli vagy ilyesmi. De amikor rájöttem [a másságomra], akkor összeállt a kép. Felszabadító érzés volt.

Elmondása szerint barátai már hosszú ideje várták, mikor áll elő a „farbával”, és amikor megtette, mindenki nagyon támogatónak bizonyult a környezetében. Családjának két éve, karácsonykor vallott először a szexuális irányultságáról és rokonai is maximálisan elfogadták azt, aki, ami nagy megnyugvással és jó érzéssel töltötte el.

via E! Online

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek