Starity

Chris Colfernek megtiltották, hogy felvállalja másságát

2024. június 05. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Jóakarói azt mondták, a mássága tönkreteheti az előtte álló fényes karriert.

hirdetés

Chris Colfer nemrégiben a The View című műsorban való vendégeskedése során elevenítette fel, milyen volt megkapni a Glee-ben a nyíltan meleg Kurt Hummel szerepét, miközben ő maga nem állhatott a nyilvánosság elé, hogy vállalja: a saját neméhez vonzódik.

Egy nagyon konzervatív városban nőttem fel, ahol veszélyes volt nyíltan melegnek lenni. Emlékszem, amikor bekerültem a műsorba, úgy éreztem, mintha nekem írták volna ezt a karaktert, ugyanakkor még nem tudtam, mi vár rá. Így amikor fellapoztam és először olvastam el a forgatókönyvet, megláttam, hogy ő egy olyan karakter, aki felvállaltan meleg

– mondta Chris, akit a dolog megijesztett, ugyanis ő ekkor még nem hozta nyilvánosságra a másságát.

Amikor elkezdtük a műsort forgatni, egy csomóan mondták nekem, hogy ne coming outoljak, mert azt tönkre fogja tenni a karrieremet. Én azonban nem tudtam titkolni.

A sorozatsztár elárulta, akkor ébredt rá, hogy igenis ki akar állni az emberek elé és fel akarja vállalni azt, aki, amikor egy rendezvényen egy rajongója titokban odacsúsztatott neki egy borítékot egy sajtótájékoztatón. A levélben annyi állt, hogy „köszönöm” és egy kis szivárványt mintázó gémkapcsos lánc is volt benne.

Abban a pillanatban tudtam, muszáj coming outolnom. Akkoriban azt gondoltam, ha nyíltan felvállalom a másságomat, talán soha nem fogok jelentősebb díjat elnyerni és szuperhőst sem alakíthatok, de számomra sokkal fontosabb az, hogy a pozitivitást sugározzam és vigaszt nyújtsak az embereknek.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek