Starity

Kórházba kellett szállítani egy színészt - leállhat a Bridget Jones 4. részének forgatása

2024. június 05. 21:09   |   Szerző: SzilviD

A hírek szerint megsérült egy színész, aki szerepel a Bridget Jones: Mad About the Boy című filmben. Kórházba kellett szállítani, a forgatás is leállhat a történtek miatt.

hirdetés

A bennfentesek szerint megsérült egy fontos szerepet játszó színész, miközben még forgatják a Bridget Jones: Mad About the Boy című filmet. A balesetban, amely az új film forgatásán kívül történt, az egyik szereplő csonttörést szenvedett, és egyelőre nem tudni, mikor térhetnek vissza a munkához.

A baleset nem sokkal azelőtt történt, hogy a stábnak a délnyugat-londoni Richmondban egy előkelő étteremben egy kerti parti jelenetet kellett volna forgatnia.

Egy bennfentes azt mondta:

Ez egy totális katasztrófa.

A romantikus vígjátéksorozat új részének forgatása már hetek óta Londonban zajlik, a főszereplő Renée Zellweger Bridget szerepében tér vissza. Leo Woodhall játssza az új szerelmét, Hugh Grant pedig Daniel Cleavert alakítja újra.

A forrás hozzátette:

Ez az egész annyira megrázó volt az egész stábnak és az összes szorgalmas munkatársnak, akik lementek dolgozni. A film néhány fontos jelenetét kellett volna leforgatniuk, aztán egy nagyon szerencsétlen baleset után megcsúsztak. A jelenetek forgatása leghamarabb talán csak júliusban kezdődhet újra, így a menetrend is káoszba fordult.

Az nem derült ki, hogy melyik színész sérülhetett meg. 

via The Sun

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek