Starity

Blake Lively legfőbb támogatója a férje: Ryan Reynolds a színésznő titkos fegyvere

2024. június 06. 08:08   |   Szerző: Four

Ryan Reynolds rengeteg jótanáccsal látta el a feleségét, ő építi a karrierjét.

hirdetés
Blake Lively legfőbb támogatója a férje: Ryan Reynolds a színésznő titkos fegyvere
Fotó: hu.depositphotos.com

Blake Lively nem csak a magánéletében, hanem a szakmájában is számíthat Ryan Reynoldsra. A színésznő jelenleg nagyon várja új filmje, a Velünk véget ér premierjét - és az In Touch Weekly forrása szerint szüksége is van egy újabb szakmai sikerre, hogy ismét belendüljön a karrierje. 

Ryan pedig a "személyes marketing guruja", aki ahol csak tud, segít neki, hogy minél sikeresebb legyen:

Blake végre belátta, hogy neki is szüksége van Ryan elképesztő marketinges tehetségére, ha arról van szó, hogy el akarja juttatni a tömegekhez a projektjeit. Habár Ryan papíron nem része a filmnek, de mindenhol érezhető a keze nyoma a Velünk véget ér kampányában. 

- mondta. 

A Colleen Hoover regényéből készült produkciónak a bennfentes szerint "muszáj működnie" annak érdekében, hogy Lively tovább építgethesse a karrierjét. 

Egy olyan sikeres könyv alapján készült, hogy ha a film nem hoz profitot, akkor az csúnya bukás lesz Blake számára. És itt jön a képbe Ryan: nem véleltlen, hogy a produkciós cégének neve "Maximum Effort" ["Teljes Erőbedobás"], mert ez jellemző rá, ha elvállal egy-egy szokatlan filmet vagy projektet. 

Embed from Getty Images

Az illető hozzátette, Ryan nélkül Blake nem valószínű, hogy belement volna a produkcióba, de a színész egyik előnyös tulajdonsága, hogy marketing szempontból rendhagyó módon közelíti meg a projekteket és ez itt is érvényesült. 

Blake számára különlegesen fontos ez a film, mert olyan meghatározó értékekről szól mint például, hogy a szerelem győzedelmeskedik a balsors felett. Ryan támogatja és stratégiai tanácsokkal látja el, mert szerinte Blake lehet a következő színésznőből lett producermogul, Reese Witherspoonhoz hasonlóan. Csak szüksége van még pár jó filmre, hogy a filmszakmában mindenki más is elkezdjen így gondolkodni róla. 

- mesélte. 

A Velünk véget ér premierje augusztus 15-én lesz, ide kattintva látható a szinkronos előzetese.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek