Starity

Dakota Fanning 12 éves kora óta minden évben ajándékot kap Tom Cruise-tól

2024. június 06. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

A 2005-ös megjelenésű Világok harca című sci-fin való közös munkájuk szilárdította meg kapcsolatukat.

hirdetés

Dakota Fanning egy életre szóló barátra lelt Tom Cruise személyében. A 30 éves színésznő tegnap a The Kelly Clarkson Show-ban mesélt arról, hogy 61 éves kollégája sosem felejti el a születésnapját azóta, hogy majdnem húsz évvel ezelőtt együtt szerepeltek a Világok harca című Steven Spielberg-rendezte alkotásban.

11 éves voltam, amikor együtt dolgoztunk a Világok harcán és Tom megajándékozott engem az első mobiltelefonommal a születésnapomon. Egy Motorola Razrt kaptam tőle

– elevenítette fel a színésznő, akinek saját bevallása szerint felhívnia sem volt kit, de nagyon vágyott akkoriban az említett készülékre.

Biztos sokat áradoztam neki arról a modellről, és ezért kaptam tőle pontosan azt. Ez egy nagyszerű emlék a számomra.

Dakota továbbá elárulta, Tom a mai napig nem felejtkezik meg a születésnapjáról, de elektronikai eszközök helyett manapság minden évben egy pár cipőt küld neki.

A mobil óta minden évben ugyanazt a dolgot veszi nekem. Gyerekként odavoltam a lábbelikért, és akkoriban kezdtem belenőni a kisméretű felnőtt cipőkbe, amikor a Világok harca sajtótájékoztatóira jártunk, így nagyon izgatott voltam. Onnantól kezdve Tom minden évben cipőket küld nekem ajándékba.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek