Starity

Jöjjenek az idei szezon trendjei – hányat ismersz fel közülük?

2024. június 06. 13:01   |   

A divatvilág folyamatosan pulzál, ami azt jelenti, hogy az új irányzatok felbukkanása magától értetődik. Ez alól az idei év sem képez kivételt, hiszen a tervezők kreativitása és az utcai divat újraértelmezése számos izgalmas újítást hozott létre. Vágjunk is bele!

hirdetés
Jöjjenek az idei szezon trendjei – hányat ismersz fel közülük?

Színek, minták tánca – Desigual módra

A Desigual rajongott többek között azért, mert merész színekkel és egyedi mintákkal dolgozik. Még jó, hogy a brand nem okozna csalódást a rajongóinak – szóval 2024-ben is ezt az irányt követi a kollekcióiban. A Desigual ruha a kreativitást és az önkifejezést ünnepli.

Azoknak befutók ezek a modellek, akik egy percig sem bánják, ha kitűnnek a tömegből, és ha mindent maguk mögött hagynak, ami kicsit is sablonos, vagy megszokott. Az élénk színek és a különleges minták nemcsak egyedi megjelenést biztosítanak, hanem pozitív energiával is büszkélkednek, amiből aztán szabad a töltekezés. Ha egy ilyen ruhát viselsz, biztos lehetsz benne, hogy minden tekintet rád szegeződik. Kombináld egyszerű kiegészítőkkel, hogy a ruha sokszínűsége maradhasson a középpontban, vagy merj még tovább menni és válassz hozzá színes kellékeket a még extravagánsabb végeredményért.

A férfiak sem nélkülözhetik a táskákat!

A hátizsákok nemcsak praktikusak, hanem a férfi divat elengedhetetlen kellékei is egyben. Idén a férfi hátizsákok dizájnja még inkább a funkcionalitásra és a stílusra összpontosít. Az egyszerű, minimalista kellemtől a bőr és vászon kombinációkig minden trendinek számít.

A férfiak gyakran hangoztatják azt az állítást, miszerint a táskák nem férfiasak. Nos, ezen kollekciók tagjai minden ilyen jellegű feltételezésre rácáfolnak. A hátizsákok ideálisak a mindennapi használatra, legyen szó munkáról, kirándulásról vagy városi sétáról. A testre, vállakra szabott hátizsák nemcsak kényelmes, hanem a megjelenésedet is feldobhatja. Érdemes olyan modellt választani, amely több rekesszel és zsebbel rendelkezik, mert így minden pikkpakk elpakolható, és még az aprónak sem kell a farzsebedben csörögnie.

Az örök klasszikus megunhatatlan

A férfi farmerek mindig is a férfi ruhatár alapdarabjai közé tartoztak, és ez a tendencia változatlan úgy nagyjából évtizedek óta. A klasszikus farmernadrágok most újraértelmezett formában térnek vissza csak, hogy az újítások is szóhoz juthassanak. A trendek között megtalálhatóak a slim fit, a straight leg és a relaxed fit fazonok is, úgyhogy nincsen olyan alkat, vagy stílus, amihez ne létezne minimum egy pazarul passzoló variáció.

Az elnyűhetetlen farmeranyag időtálló és sokoldalúan kombinálható, szóval befektetésnek sem utolsó. 2024 újdonsága a vintage stílusú férfi farmerek újbóli debütálása, amelyek kopottas hatásukkal és retró fazonjukkal hódítanak. Viselheted őket egy egyszerű pólóval vagy egy elegáns inggel, a lehetőségek száma végtelen.

Még mi van dióhéjban?

Címszavakban csak, hogy tényleg ne maradj le semmiről: színek terén hódítanak az élénk, impulzív árnyalatok, de nyugalom, a klasszikusok is trendiek. A motívumok világában nagyjából bármi és minden jöhet: csík, kocka, pötty, geometriai forma. Melléfogni a mintákkal 2024-ben képtelenség!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek