Starity

Sandra Bullock és Keanu Reeves: soha nem volt jó az időzítés, pedig a két színész vonzódik egymáshoz

2024. június 10. 16:04   |   Szerző: Four

A két híresség között mindig pattogtak a szikrák, de sosem volt jó az időzítés.

hirdetés

Még 30 év után is működik a kémia Keanu Reeves és Sandra Bullock között: a két híresség május végén az 1994-es Féktelenül című közös filmjük 30. évfordulója alkalmából beszélgetett egy podcastben, és mint mindig, most is pattogtak köztük a szikrák. 

Szerettünk együtt lógni, megkedveltük egymást. 

- mondta Keanu, Sandra pedig hozzátette, egyből megérezte, milyen nagyszerű partnere lesz a színész. De mindketten leszögezték, hogy barátságnál több sosem volt köztük. 

Rengeteg pletyka szállingózott róluk az évek során. És az igazság az, hogy mindketten bevallották: gondoltak rá, hogy összejönnek. Erősen vonzódnak egymáshoz és szoros a kapcsolat köztük, de az időzítés sosem volt megfelelő. 

- mesélte az In Touch Weekly forrása. 

Mindketten egyetértettek abban, hogy sok esetben egy romantikus kapcsolat vége a barátság végét is jelenti - bár Sandra 2021-ben elárulta, lehetséges, hogy ez velük nem így történt volna. 

Ki tudja? Keanu mindegyik nővel barátságban maradt, akivel korábban randizott. Szerintem nincs senki, aki bármi borzasztót tudna mondani róla. Tehát talán a mi barátságunk is túlélte volna. 

- mondta. 

Embed from Getty Images

Valószínűleg már sosem tudjuk meg, mi lett volna, ha a két sztár egy párt alkot: Bullock épp Tate Donovannel randizott, amikor megismerkedett Keanuval, és jelenleg pont Reeves foglalt, már évek óta Alexandra Grant a párja. 

Reeves egyik exe, Amanda de Cadenet elárulta, a színész sosem kezdene ki olyasvalakivel, aki foglalt, mert "kemény erkölcsi szabályai vannak", és Sandra is tiszteli, hogy Keanu párra talált. 

Sandra természetesen tiszteletben tartja, hogy kapcsolatban él. Keanu egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy milyen tisztességes.

- tette hozzá a forrás. 

Sőt, amikor Bullock szerelme tavaly tragikusan fiatalon elhunyt, Reeves volt az egyik, aki azonnal felkereste a sztárt:

Keanu Sandra mellett állt. Nagyszerű hallgatóság, és remekül tud vigasztalni. 

Ettől függetlenül az még benne van a pakliban, hogy egyszer új közös filmjük lesz: a két híresség a podcastben nem győzte hangsúlyozni, mennyire szeretnének újra együtt dolgozni. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek