Starity

Riválisok: Angelina Jolie és Lady Gaga is az Oscar-díjra hajt

2024. június 10. 15:03   |   Szerző: Four

A két híresség a Legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjra hajt, mindketten nagyon akarják az elismerést.

hirdetés

Meglapő dolog derült ki Lady Gagáról és Angelina Jolie-ról: a két híresség az In Touch Weekly szerint évek óta riválisok, és a következő Oscar-gálán ez valószínűleg egyértelművé válik a világ számára is, tekintve, hogy mindketten nagyon erős filmekben kaptak szerepet.

A következő szezonban mindketten a Legjobb női főszereplőnek járó díjra pályáznak.Gaga eltökélte, hogy a Joker: Kétszemélyes téboly elhozza neki a sikert, Angie pedig Maria Callast játssza, és elmondása szerint ez a karrierje fénypontja. 

- mesélte a forrás. 

Embed from Getty Images

Az sem tesz jót a két híresség kapcsolatának, hogy Gaga jóban van Brad Pitt-tel, aki még mindig Jolie-val csatázik a bíróságon. 

Mindkét film Oscar-gyanús, és az a pár ember, akik már látták a kész produkciókat, mind ódákat zengenek róluk. Olyan érzés az egész, mintha két gyorsvonat száguldana egymással szemben. Mindketten hihetetlenül erős akaratúak, utálnak veszíteni és képesek bármeddig küzdeni. Kész katasztrófa lesz belőle, ha szembe kerülnek egymással. 

- tette hozzá. 

Gaga és Angelina között már állítólag 2019 óta ellentét van: mindketten szerették volna megkapni Kleopátra szerepét egy produkcióban, és nagyon akarták a projektet, amely végül nem kapott zöld utat. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek