Starity

Meghan Trainor vérezni kezdet egy interjú alatt - biztos volt benne, hogy elvetél

2024. június 07. 22:10   |   Szerző: SzilviD

Meghan Trainor elmesélte, hogyan kezdet el vérezni egy interjú készítése közben. Azt hitte, hogy elveszíti a babáját.

hirdetés

Meghan Trainor - akinek a férjével, Daryl Sabarával két közös gyermeke van, a hároméves Riley és a 11 hónapos Barry - a terhesség korai szakaszában éppen interjúra készült Ryan Seacresttel, amikor rémülten vette észre, hogy vérzik.

A Last Meals YouTube-sorozatban beszélt a történtekről:

Azon a reggelen olyan izgatott voltam, nagyon boldog voltak, videókat vettünk fel. Interjúkat készítettem, és azt kérdezték: »Hogy vagy?«, én pedig azt mondtam: »Jól vagyok«. Annyira boldog voltam. Aztán az utolsó interjúm előtt lenéztem, és vér folyt belőlem. Tönkretettem egy széket! Azt mondtam: »Jaj, ne!«, mire ők:»Oké, Ryan Seacrest következik. Gyerünk!«. Az egész interjút úgy csináltam végig, hogy azt mondogattam magamban, hogy »ne sírj, ne sírj, ne sírj, ne sírj«, aztán végigcsináltam. Kikapcsoltam a számítógépet, és azt mondtam: »Hé csapat, azt hiszem, most elvetéltem«.

Trainor azonnal kirohant a fürdőszobába, hogy ellenőrizze. Biztos volt benne, hogy elvetélt, pedig nem is tudott róla, hogy terhes. Aztán csinált több terhességi tesztet, mint pozitív lett, majd elment egy vérvételre. 

Csináltattam egy vérvizsgálatot, és olyan volt, hogyha a szám nulla, akkor nem vagy terhes. Az én számom 90 000 volt.

Kiderült, hogy implantációs vérzése volt, ami akkor fordulhat elő, amikor a megtermékenyített petesejt beágyazódik a méhbe.

via Female First 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek