Starity

Modelliskolát szeretne nyitni Kate Moss

2010. december 21. 15:03   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kate Moss a modellkedés egyik koronázatlan királynője, hiszen általában a nevéhez egyből a „modell” szót kapcsolják az emberek. Úgy tűnik, új dolgokon agyal karrierjével kapcsolatban – ami ezúttal nem csak neki, hanem másoknak is segíthet a karrierjük fellendítésében.

hirdetés
Modelliskolát szeretne nyitni Kate Moss

A profi modell új karrieren gondolkozik, ha esetleg elhagyná a kifutót – egy iskolát szeretne nyitni fiatal modelljelölteknek. A brit szépség az 1990-es évektől az egyik leghíresebb manöken, és ruhatervezésben is sikeres.

„Szerintem biztosan tudnék nyitni egy modelliskolát – nyilatkozta a Britain's Company magazinnak. – Kate Modelliskolája? Moss Modelljei? Na jó, a Moss Modelljeit inkább hagyjuk.”

Azt mondja, a modellkedés egy művészet, amit a fiatal modellkedni vágyóknak igenis tanítani kéne. Szerinte a fiataloknak – akiket érdekel a szakmája – tudatában kellene lenniük azzal, hogy pózolni nem olyan egyszerű, mint ahogy kinéz, és hogy kemény munka.

„Van, hogy kora reggel lemész egy fotózásra, és nem hagyjátok abba este 10-ig – aztán meg még másnap reggel 5-kor is ott találod magad. És ha még mindig nincsenek meg a képek, vissza kell menned a következő nap és újrakezdeni!”

Nyilatkozatai alapján nem tűnik magabiztos embernek, pedig meglenne rá az oka, mégis szerény. Nem látja magát elég jónak, de ennek ellenére biztatóan beszél a fiatalokhoz.

„Te lehetsz akár a legokosabb ember a földön, de ettől nem leszel tanár. Én nagyon alacsony vagyok és totál aránytalan, nem olyan, mint a tökéletes, gyönyörű brazil lányok. De ha megtanulod használni az adottságaidat, sokra viheted!”

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek