Starity

A győztesek elbukták az utazást?

2010. december 21. 15:03   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor és a Megasztár győztesének álomutat ígérő Aeroviva Utazási Iroda összeomlott. Ezek után vajon ki utaztatja a nyerteseket?

hirdetés
A győztesek elbukták az utazást?

Az Aeroviva Utazási Iroda álomutat ígért a Megasztár és az X-Faktor győztesének is. A cég hétvégén összeomlott, felmondott a dolgozóknak és hétfőn megszüntette utazásszervezői és utazásközvetítői tevékenységét.

A TV2 szóvivője, Koltai Tamás elárulta, hogy az utazási iroda hivatalos tájékoztatóban ígéretet tett, hogy biztosítják Tolvai Renáta nyereményútját. Az RTL Klub sajtófelelőse, Fazekas László a következőt nyilatkozta: „Az RTL Klub vezetése ma értesült arról, hogy az X-Faktor nyereményutazását biztosító Aeroviva cég beszünteti működését. Természetesen a versenyzőket semmiféle hátrány nem fogja érni. A következő napokban az RTL Klub menedzsmentje megkeresi a legmegfelelőbb megoldást, hogy a győztes utazhasson és pihenhessen.” Úgy tűnik, hogy Vastag Csaba sem szenved majd semmilyen hátrányt az ügy miatt.

Vajon a két énekesnek tényleg biztosítják az utazást, vagy ezek csak ígéretek, hogy a botrányt késleltessék? Erre még nem lehet tudni a választ, de aggodalomra adhat okot, hogy a cég korábban sem tartotta be maradéktalanul ígéreteit. Az Aeroviva semmit nem fizetett a két csatornának, amiért a legdrágábban eladható műsoridőben jelentek meg hirdetéseik. Az ingyenes műsoridőért cserébe a társaság a kereskedelmi csatornák egyes munkatársait is ingyen utaztatta volna, de a csőd miatt valószínűleg már erre sem fog sor kerülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek