Starity

Kiderült, hogy Károly király hajlandó lenne-e kibékülni Harry herceggel

2024. június 10. 23:11   |   Szerző: SzilviD

III. Károly és Harry herceg kapcsolata hosszú ideje nem a legjobb, de egy királyi szakértő szerint a király még mindig békülne a fiával.

hirdetés

III. Károly király maga hívta fel Harry herceget, hogy elmondja neki a rákdiagnózisát, a herceg ezután repülőre pattant, és azonnal az apjához utazott. Ezzel pedig sokak szerint felcsillant a remény a békülésre, egy királyi szakértő szerint a király „kétségbeesetten ki akar békülni Harryvel”.

A királynak óriási megkönnyebbülés és vigasztalás volt, amikor Harry visszarepült. Valószínűleg érzelmes pillanat volt, ami mindkettejük számára elég nehéz volt

- mondja a szakértő. 

Valódi felengedést látunk Károly és fia viszonyában. Tudom, hogy Károly részéről az ajtó mindig is nyitva állt, függetlenül attól, hogy Harry milyen dolgokat írt... Egy, a királyhoz nagyon közel álló forrás azt mondta nekem, hogy bármit is mondott vagy tett Harry, szereti a fiát.

A királyi szakértő szerint Károly király szeretné helyrehozni a kapcsolatát Meghan Markle-lel, és a gyerekeikkel, a 4 éves Archie herceggel és a 2 éves Lilibet hercegnővel is. 

Helyre akarja hozni ezt a kapcsolatot, és valóban kapcsolatot akar teremteni a menyével és az unokáival. Azt hiszem, amikor valakit egy ilyen komoly egészségügyi válság ér, akkor az ember átértékeli a dolgokat, és azt hiszem, Harry is ezért szállt fel az első járatra, amelyikre csak tudott.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek